pátek 24. července 2020

Hliníkové profily pro zastřešení bazénů

Součástí dodávky je kompletní neprefabrikovaný materiál pro výrobu zastřešení objednané velikosti. Konstrukce bazénového zastřešení Bazénové zastřešení se skládá ze dvou či více samostatných segmentů nestejné výšky. V rámci našeho programu jsme také orientováni na výrobu speciálních hliníkových profilů pro zákazníky. Hliníkové profily pro zastřešení bazénů.


Konstrukce zastřešení bazénů Pro výrobu zastřešení používáme profily vyrobené ze slitiny hliníku.

Náš sortiment zahrnuje několik barevných variant i povrchových úprav. Na konstrukce zastřešení bazénů se osvědčily eloxované hliníkové profily , které jsou odolné vůči všem. RETRAST - AL Profily , ploty a brány, pohony k bránám, zastřešení bazénů Nabízíme řešení atypických AL konstrukcí zimních zahra světlíků, zastřešení bazénů , přístřešky, dodáváme automatické brány, plotové dílce, pohony k branám a další příslušenství.


Sezóna bazénového zastřešení je sice v plném proudu, ale u nás dostanete mimosezónní slevu již. V této kategorii nabízíme Al profily a příslušenství pro jednoduchou designovou montáž pergoly. Profily můžete volit v povrchových úpravách elox, RAL, dřevodekor.


Všechny typy zastřešení jsou vyráběny na zakázku přesně podle Vašeho přání a potřeby.

Zastřešení bazénů Vyberte si z naší široké nabídky zastřešení dle Vašich představ. Profily se od sebe odlišují jak vnějšími rozměry, tak rozměry výztuží uvnitř profilu. Pro vynikající pevnost zastřešení je použit vždy vhodný typ profilu v závislosti na konstrukční složitosti, typu a velikosti zastřešení.


Profily jsou opatřeny povrchovou úpravou stříbrný Elox. Komplexní dodávky na klíč. Bezplatné zaměření a odborná montáž. Vlastní skla dodání just in time. Pro zastřešení je nutné již při výstavbě bazénu připravit okolí na bezproblémovou montáž, nebo uvažujeme-li s pozdějším zastřešením, je třeba okolo delších stran ponechat volné místo.


Zároveň je potřeba uvažovat o místě, kam se bude zastřešení posunovat. Roční produkce činní 60. Expedujeme do zemí Evropy. Máme vlastní hliníkové profily chráněné autorským vzorem. Naše profily mají mnohonásobně vyšší pevnost díky vnitřní nosné konstrukci.


Systém- Zasklívaní lodžií, hliníkové profily , montážní součásti a doplňky Systém- Solární paneli, hliníkové profily , montážní součásti a doplňky. Systém- Sky lights – hliníkové profily pro zastřešení bazénů , zimní zahrady a světlíky. Díky své dlouhé životnosti splní naše pergoly i ta nejnáročnější očekávání z hlediska jejich funkce, kvality zpracování i vzhledu.

Používá se řadu let osvědčená úprava elox odstín stříbrný u kterého nikdy nemůže dojít k loupání apod. Je zdravotně nezávadný a je vhodný pro veškerou bazénovou chemii. Jako variantu nabízíme i provedení profilů v dřevodekoru. Ke každé bazénu přistupujeme individuálně, snažíme se najít optimální řešení. Nechcete-li narušit vzhled Vaší zahrady, ale přitom je pro Vás důležitý komfort plavání v zastřešeném bazénu, a to nezávisle na rozmarech počasí, pak je zde pro Vás nízká řada zastřešení bazénů.


Vítejte na webových stránkách společnosti ALcentrum, která již řadu let na našem trhu nabízí hliníkové pergoly, hliníkové přístřešky pro auta, hliníkové zimní zahrady, zastřešení bazénů a další přístřešky z hliníkových profilů. Jako nosné prvky zastřešení jsou použity hliníkové profily , do kterých je vsazen jedno komůrkový polykarbonát o tloušťce - mm nebo plexi či polykarbonát o síle 4mm. Jednotlivé segmenty jsou přesouvány po speciální dráze profilu C pomocí silonových koleček.


Jsou to materiály z kategorie plastů s certifikací na pitnou vodu, které jsou specificky upravené a vyrobené. Nabídka pro letošní sezonu byla rozšířená o novinky Island Smoke TM - zastřešení nejen pro kuřáky, Carhouse - zastřešení pro automobily. Současně bylo rozšířené portfolio barev hliníkových profilů, o modní bronzovou komaxitovou barvu, která jistě dosáhne mezi našími zákazníky velké obliby. Při nastupujícím trendu částečného zapuštění nadzemních bazénů totiž vznikla na trhu mezera v oboru zastřešení.


Konstrukce pro zastřešení bazénů je svařována z masivních hliníkových profilů. Nabízí jednoduchý posuvný systém po hliníkové koleji. Jedná se o ojedinělý výrobek na trhu, který jinde nenajdete. Standardní hliníkové profily se vyrábí ve tvaru hranatých a kulatých tyčí různého průměru a délky.


Mimo to se vyrábí rovněž profily ve tvaru U, L, C, T a dalších. Speciálními hliníkovými profily jsou přesné eloxované profily , které mají po celé délce podélné drážky a otvory. Chci bazén, ale jak vybrat ten správný?


Voda v bazénu sahá až po samotný horní okraj a tvoří tak s okolním terénem rovi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky