úterý 17. září 2019

Betonové stříšky na sloupky

Svahové tvárnice zase nabízí řešení pro náročný svahový terén, například při vjezdu do garáže nebo na svažité zahradě. Sedm základních variant provedení plotové tvarovky dovoluje řešit veškeré tvary plotů a zdí, včetně čistého provedení detailů tak, aby vždy vynikla struktura štípaného kamene. Výběr betonových stříšek na sloupky zahrnuje dva vzory - hladký a rýhovaný.


Deska jednostranná s možností zadního dekoru. Díky svému hladkému povrchu zdobí každý profesionálně vyzděný plot.

Nejen pro svou příznivou cenu jsou velmi poptávané, porovnejte nákupní ceny s konkurencí. Chystáte se betonovat sloupky , ale nevíte, jak na to? V následujících odstavcích Vám poradíme. Nejprve je nutné rozměřit si pozemek a určit druh, tvar a délku oplocení. Skvělým doplňkem pro tyto tvarovky jsou plotové stříšky , které vám pomohou ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm nebo slunečními paprsky.


Ploty a plotové systémy vám dopřejí jak soukromí, tak potěchu. Fotogalerie realizovaných projektů Plánujete postavit zahradní plot, dělící nebo opěrnou zídku, podezdívku budovy či nejrůznější okrasné sloupky a hledáte betonový výrobek, jehož výběr není nikdy chybou?

Vezměte prosím na vědomí, že při doručení zásilek Spediční službou je možná pouze platba v hotovosti. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Vyrábíme betonové stříšky a zákryty na zídky na přání - vyberte si z mnoha vzorů a rozměrů. Jsou na šíři bloku cm. Zákrytové stříšky jsou estetický doplněk betonového plotu.


Stanové stříšky vyrábíme v pohledovém betonu-nebarvené. Některé velikosti pak v provedení plochém-rovném. Stříšky na sloupky vyrábíme čtvercové s jedním vrcholem, dále některé typy ploché a stanové obdélníkové s průběžným vrcholem a dvěma příčnými valbami.


BZX-- pro plyn- včetně úchytů pro HUP - betonové sloupky BZX-- pro elekroměr-vybaveny RE-rozvaděčem,kompletně vypleteným a připraveným pro osazení elektroměru pro dvoutarifní měření,včetně hlavního jističe. Dodáváme také betonové stříšky na sloupky a stříšky na plotové desky. Zkalkulujeme cenu Vašeho plotu, nebo si ji můžete zkalkulovat sami přímo na webu. Rozměr 490x3a 390x350. Prodám betonové plotové stříšky.


Sloupky se betonují do země a desky se pouze zasouvají do drážek - to umožňuje výraznou finanční úsporu ve srovnání se zděnými ploty, které vyžadují betonové průběžné základy. Je vyroben z kvalitního betonu a vyztužen ocelovou armaturou.

Tradiční český výrobce nabízející betonového bezzákladového oplocení, betonové ploty , betonové sloupky , betonové výrobky, plotové stříšky , sloupové hlavice,. A to za velmi příznivou cenu : ceník betonového plotu. Jak jste již poznali věnujeme se jako jedna z mála firem u nás výrobě vymývaných betonových plotů.


Plotové stříšky jsou betonové výrobky, které slouží k zakrytí zděných konstrukcí ohrad a plotových polí a jejich ochraně proti vnikání vlhkosti z dešťových srážek. Pro tento učel jsou stříšky a hlavice vybaveny na okrajích spodní plochy drážkou (okapničkou), která zajistí aby se dešťová voda nedostala pod stříšku a nevnikla do konstrukce zdiva. Standardně se stříšky prodávají bez výplně spáry, na žádost investora se však připravují také prefabrikované prvky vyspárované. Hlavní využití je u oplocení, kde není kladen vysoký nárok na estetiku – zahrady, sady,. Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo.


Plechové stříšky na sloupky , např dřevěné. Betonové sloupky průběžné hladké: akční ceny platné od 2. Spojovací sloupy budou zakryty sloupkovými stříškami. Kalkulace neobsahuje cenu plotových výplní. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Kontakty: TERACO WECH, a. Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní.


Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky