úterý 3. září 2019

Bazénové tablety

Triplex tablety pro desinfekci bazénové vody ,známe také pod názvy jako Chlor Trio nebo Kombi tablety. Balení vhodné na celou sezónu pro malé bazény kolem 10m3. Nejlevnější bazénové vícesložkové tablety mini. Tento druh bazénové chemie se postará o dezinfekci vaší bazénové vody, stabilizuje hodnoty chlory a pH, nečistoty, které jsou obsaženy ve vašem bazéně, vyvločkuje a navíc také eliminuje tvorbu řas v bazénu, takže je voda průzračně čistá nejen na první pohled.


Manipulace s nimi je navíc tak jednoduchá. Jde o základní typ chlorových tablet do bazénu bazénové chemie PWS.

Multi tablety se používají pro komplexní a dlouhodobé ošetření bazénové vody. Naše vysoce aktivní multi tablety 5v1. Multifunkční tablety pro bazény nabízejí nejjednodušší způsob úpravy bazénové vody.


Stačí upravit pH na hodnotu - a do plováku, nebo skimmeru vložit tabletu, která se postará o čistou vodu. Cl svojím komplexným účinkom zaisťuje odstránenie baktérií, virusov a ďalších nebezpečných mikroorganizmov z bazénovej vody,. BST, multifunkční tablety 5vpro desinfekci bazénové vody.


Pomalu beze zbytku rozpustné 200g multifunkční tablety vhodné pro dlouhodobé a komplexní ošetřování bazénové vody. Pomocí těchto tablet docílíte dezinfekce bazénové vody,.

Nabízíme i kyslíkové tablety a široký sortiment. Třísložkové tablety pro dlouhodobou údržbu bazénové vody. Chlorové pomalorozpustné 200g tablety.


Obsahují chlor, algestop, vločkovač. Chemie do bazénu chlorová, bezchlorová, bazénové soli, doplňky i testy. Tablety do bazénu jsou pomalu rozpustné a poskytují nejjednodušší způsob údržby bazénové vody.


Při správném výběru Vám zajistí stoprocentní výsledek. Přehled nejprodávanější chemie pro dezinfekci bazénu - chlorové a multifunkční tablety. Můžete srovnat všechny typy kombi tablet - mini 20g, maxi 200g, zákla. Chlor Kombi tablety - použití: Vhodné pro průběžné, dlouhodobé a komplexní ošetřování bazénové vody, zahrnující desinfekci chlorováním, vyvločkování nečistot a zabránění růstu řas.


Multi Tablety 5vudržují v bazénové vodě koncentraci aktivního chloru, optimalizují hodnotu pH, stabilizují vápenaté a hořečnaté ionty v rozpustné formě a tím zabraňují vzniku nežádoucích inkrustů na stěnách bazénu a příslušen. Použití testeru při úpravě vody aktivním kyslíkem. Test se provádí rozpuštěním testovací tablety v testeru a porovnáním vzniklého zabarvení vody se stupnicí na testeru. Možnost dokoupení náhradních testovacích tablet pro test pH a kyslíku. Mimo jiné se zaměřujeme na prodej bazénové chemie pro rodinné bazény.


Provozujeme velkoobchod. Likviduje bakterie a řasy,. Při vyšších teplotách (nad 25°C) zvyšte dávkování na tablety.

Uvedená dávka postačí přibližně na týdenní ošetření vody, dle teploty a zatížení vody. Obsah aktivního (volného) chlóru udržujte v bazénu na. BAZÉNOVÉ FILTRACE Pískové filtrace Filtrační nádoby. Tablety slouží k udržování stabilní hladiny volného chloru při vyhovující kvalitě vody, rozpouštějí se postupně a zároveň se volný chlor odbourává. Bazénové tablety na bázi aktivního chloru.


Tento komplexní přípravek zajišťuje účinků pro zachování kvality a hygienické nezávadnosti bazénové vody. Potřeba chloru pro zajištění optimálního množství aktivního chloru ve vodě se bude měnit v závislosti na teplotě vzduchu a vody, počtu koupajících, četnosti a intenzity dešťů a bouřek. Návod na použití a dávkování: Prvotní dávkování: po.


Určen pro rychlou úpravu hodnoty chlóru v bazénové vodě při náhlém zhoršení její. Velké chlorové tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody. Přípravek zabraňuje množení mikroorganizmů v bazénové vodě.


Díky pozvolnému rozpouštění tablety dochází k postupnému uvolňování chloru a voda je tak neustále mikrobiologicky kontrolována.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky