pondělí 2. září 2019

Sibiřský modřín fasáda

Dřevěné obklady na fasádu. Výhody sibiřského modřínu Modřínové dřevo je ideální materiál pro všechny, kteří chtějí v architektuře opustit každodenní zaběhnuté cesty a zároveň kladou důraz na vysokou funkčnost. Je ze sibiřského modřínu a jeho výhoda je, že se připevňuje tzv.


Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění. Jeho letokruhy jsou daleko hustší než například u borovice.

Sibiřský modřín vyniká svou krásnou strukturou. Výsledkem je vysoká odolnost proti proti poškození hnilobou a hmyzem. Modřín sibiřský je typický svou medově zlatou až hnědočervenou barvou. Jeho výhodou je zejména vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, škůdcům a dřevokazným houbám, díky čemuž dosahuje dlouhé životnosti kolem let. Při správně provedené montáži se životnost fasády ještě významně prodlužuje.


Palubky ze sibiřského modřínu, které vám nabízíme, můžete na fasádě kombinovat v různé šířce, výsledek je pak ohromující! K modřínovým palubkám si také nezapomeňte koupit příslušenství.

Fasádní příchytky k neviditelnému připevnění palubek a. V našich podmínkách se nejčastěji nechává zešednout sibiřský modřín nebo domácí modřín opadavý, známý i jako červený smrk. Právě český název dřeviny dobře vystihuje jeho schopnost zestárnout do hezké šedomodré barvy. Celý tento proces, samozřejmě, závisí na místních podmínkách, patina na dřevu je však zpravidla rovnoměrná asi po dvou letech.


Můžete ji použít u domů postavených doslova z jakéhokoli stavebního materiálu. Díky tomu, že jsou dřevěné fasády k domu připevněny pomocí nosného roštu, vzniká mezi dřevěným obkladem a samotnou stavbu větraná mezera. Původ Sibiř, Cena je uvedena za šíři vč. Pravidla montáže odvětrané fasády. Každý dřevěný dům potřebuje, podle klimatických podmínek, doplňující zateplení.


Optimálním materiálem je. Ať už jde o design, odolnost, životnost, tak sibiřský modřín nemá konkurenci. Samozrejmne že existují i různé jiné a lepší alternativy jako je cedr, thermowoo exotické dřeviny atd.


NÍZKÉ CENY, KVALITA a INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP. Námi navrhovaný profil „Rhombus dřevěný obklad ze sibiřského modřínu“ má šikmé hrany. Rhombus – jeden z nejlepších materiálů pro obklady fasád a interiérů.


Pro tento region jsou typické drsné klimatické podmínky, málo úrodné půdy a krátké vegetační období.

V důsledku toho je růst stromů pomalý a jejich dřevo má specifické vlastnosti - úzké letokruhy, vyšší podíl pozdního dřeva a užší běl. This feature is not available right now. Pořiďte si ho domů i vy v podobě krásné masivní podlahy. Fasáda domu je často dokonce bezúdržbová.


Barva fasády prochází přirozeným stárnutím a nejsou třeba žádné další barvy, broušení ani laky. Tento profil má v sobě výhody klasické palubky a hoblovaného prkna. K typickým vlastnostem patří sklon k tvorbě podélných trhlin, kroucení a ronění pryskyřice, které se vyskytnou také po pokládce. Aby se zabránilo pruhům od rzi, doporučujeme připevňovací prostředky pouze z ušlechtilé oceli. Protože má modřín sklon k tvorbě rozštěpu, měla by být všechna místa k připevnění předvrtána (obzvláště v okrajových částech a na koncích prken).


Fasádní obkladové profily Rhombus v rozměru 21x68mm ze dřeviny sibiřský modřín. Správně vybrat dřevinu je tím nejdůležitějším rozhodnutím. Právě na dobré volbě závisí životnost fasády.


Spousta lidí sází na sibiřský modřín. Jedná se především o zámořské, ale i evropské dřeviny jako jsou Bangkirai, Ipe, Massaranduba, z evropských dřevin sibiřský modřín a akát. Prodáváme terasová prkna vyrobená z dřevin původem z našeho zeměpisného pásma, což je jistě z hlediska jejich chování ve venkovním prostředí výhodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky