pondělí 30. září 2019

Plastové palubky na terasu

Kaufe Pallas 2fix im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Rozhodujete se pro terasu mezi exotickým dřevem a terasovými prkny Twinson a Grenadeck? Terasy z WPC materiálů Vám přinesou komfort a nulové náklady během užívání.


Vyberte si materiál WPC, který vám zaručí dlouhou životnost terasy s velmi dlouhou zárukou výrobce. Nabízíme také široký sortiment plotovek.

Nákup kompozitních WPC terasových prken bez rizika - dní na vrácení. Terasové palubky jsou vhodné i pro výstavbu podlah bazénů, mostků, lávek a mol vedoucím k zahradním jezírkům. Díky jemnému rýhování určitých druhů palubek je snížena kluzkost za mokra a zároveň povrch působí příjemně na chodila při chůzi naboso. Palubky se montují vetšinou na dřevěný rošt jehož osová vzdálenost by měla být 3mm - více informací v montážním návodu.


Jeden kus palubky v délce mb - zabírá plochu m2. Terasu z WPC doporučíme lidem, kteří oželí přírodní původ materiálu a vymění ho za praktické výhody, pro které byl tento materiál vyvinut. Zejména pro jeho životnost a neměnnost.


Obecně lidem, kteří nemají čas anebo chuť se o dřevěnou terasu starat.

WPC terasy Dřevoplus Profi (17) Dřevoplastová prkna na terasu z řady Dřevoplus Profi použijete z obou stran. Plastová podlaha Tile je plastový podlahový systém, který se používá jako plastová podlaha do garáže, plastové podlahy na terasu , podlaha na balkon, podlaha do skladu, podlaha na výstavy, podlaha do depa, podlaha do sprchy, podlaha na bazén, podlaha do servisu, podlaha na loď, podlaha na pracoviště, podlaha do sauny, podlaha do stanu. Dřevěná terasová prkna ve vysoké kvalitě.


Odběr na našich prodejnách nebo zajistíme dopravu. Plastové palubky mají oproti klasickým celou řadu výhod. Velice jednoduchá montáž palubky. WPC desky na terasy vyrobené z kvalitního dřevoplastu. LDPE a měkčené plasty (PE, ABS, PP, PS).


To v případě plastových terasových prken nehrozí. Na odolnou terasu okolo bazénu jde s výhodou použít terasové desky od Transformu. Na těchto hranolech bude celá Vaše terasa stát. Je nutné tedy přesně dodržet počet hranolů na m 2. Ceník na terasové podlahy a dřevěnou podlahu na terasu. K dispozici je pak příslušenství: například ukončovací profil, takzvané U, spojovací profil (H), univerzální profil (drážku tvoří véčko), vnější rohový profil, vnitřní koutový profil, lemovací profil (F).


Ať už budete stavět terasu svépomocí nebo ji zadáte odborné firmě, čeká vás několik rozhodnutí, která byste neměli podcenit. Jedním z nich je správný výběr terasových prken. Palubky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Palubky jsou vyrobeny z prvotřídního PVC materiálu, který je opatřený vysoce kvalitní UV stabilizovanou fólií v reálných odstínech dřeva nebo stále modernějších pastelových odstínech (šedá, antrazit,.). Vybírejte kvalitní plastové plotovky a další výrobky z našeho sortimentu v různých barevných variantách. Nakupujte přímo u českého výrobce.


Jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého PVC s UV odolným povrchem z materiálu ASA. Tyto palubky je možné použít na plochách vystavených slunečnímu záření. Tyto materiály doporučujeme na obklad interéru, zástěn a pod. Nejen fasádní, ale i interiérové plastové obklady a palubky. Opět jsou na trh uvedeny duté plastové PVC profily.


Plotovky rozměru 80x25mm, nosné profily 67x47mm. Profily 67x47mm lze použít i jako sloupky, jelikož jsou opatřeny kovovou výztuhou. Vyráběné v odstínech: Bílá, světle šedá, antracit, borovice, červená pinie a dub. Mají neobyčejně dlouhou životnost. Navíc jsou vyráběny z běžných plastových odpadů z domácností (kelímky od jogurtů, láhve od šampónů, igelitové sáčky atp.).


Jejich použití tak přisívá k využívání druhotných surovin. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc. Obkladové palubky jsou dnes již klasika.


Vzhledem ke svému širokému využití se s plastovými palubkami setkáte snad na každé rekonstrukci či novostavbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky