úterý 24. září 2019

Modřín sibiřský

Praha Modřínové řezivo se vyrábí z jehličnatých stromů. Avšak fošna ze sibiřského modřínu je ve všech parametrech lepší, než jakékoliv jiné výrobky. Modřín Sibiřský Jsme jediná firma na českém trhu, která nabízí skutečně kvalitní obkladové palubky , dřevěné terasové desky , venkovní dřevěné zábradlí na terasu, podlahové palubky , dřevěné hranoly ze sibiřského modřínu za skutečně nízké ceny a se zárukou.


Sibiřský modřín je vysoce kvalitní dřevina, pocházející ze severních částí Sibiře. Vyníká svou vysokou odolností proti všem povětrnostím vlivům a zaručuje dlouhou životnost. Modřín sibiřský roste v oblasti střední a východní Sibiře.

Pro tento region jsou typické drsné klimatické podmínky, málo úrodné půdy a krátké vegetační období. V důsledku toho je růst stromů pomalý a jejich dřevo má specifické vlastnosti - úzké letokruhy, vyšší podíl pozdního dřeva a užší běl. Po přečtení souborů prezentovaných na našich stránkách si můžete odlišit řezivo sibiřského modřínu od jiného, méně kvalitního druhu. Terasové palubky a terasová prkna k bazénu skladem. Roste v Rusku, Mongolsku a Číně.


Terasová prkna modřín sibiřský ihned k odběru v Praze. Po mnoha desetiletí v nejlepších růstových oblastech rostlé, je kulatina přímo pořezána německou technikou na požadované rozměry. Terasy sibiřský modřín Tato dřevina patří k nejtrvanlivějším druhům mezi jehličnatými dřevinami.

Dřevo sibiřského modřínu díky, velkému obsahu olejnatých látek, dobře odpuzuje vodu a je přirozeně chráněno proti napadení houbami. Postavíte z něj dřevěné domy, sauny, altány, využijete ho na sloupy, trámy i veškeré podpůrné konstrukce. Patina, která se vytváří pokud necháte dřevo bez nátěru, dřevo chrání před dalšími vlivy klimatu. Super obcho konečně po letach jsme našli dodavatele materiálu ze sib. Kluci, držím vám palce, ať to klape.


Fasádní palubky ze Sibiřského modřínu v profilu Stulpschalung s perem a drážkou ve formátu 19x1mm. Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění. Z kůry se získává tanin. Dřevěná terasa z dřeviny MODŘÍN SIBIŘSKÝ , profil podlahových prken hladký, tl. Konstrukce pergoly KVH hranoly SMRK, povrchová úprava terasovým olejem OSMO.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. SIBIŘSKÝ MODŘÍN patří k nejtěžším jehličnatým dřevinám s přirozenou odolností proti venkovním vlivům.


Stromy na Sibiři dosahují výšky až 40m a. Voděodolný materiál ze Sibiřského modřínu. Ideální materiál rezistentní vůči vodě, vhodný pro exteriérové použití, obložení kolem bazénu, terasy. Tyto pryskyřice a konzervanty působí jako přírodní antiseptikum, které je velmi odpudivé pro hmyz.


Primární extraktivní látkou v sibiřském modřínu je Arabinoglactan, který je toxický pro dřevokazné houby.

Je velice kvalitní, protože toto dřevo vyrůstá na Sibiři, kde jsou náročné klimatické podmínky pro růst, strom roste pomalu a proto je jeho dřevo tvrdé. Modřínové palubky na odvětrávanou fasádu či podlahu nakupte u odborníka na palubky. Vážení zákazníci, prezentujeme Vám naše terasová prkna vroubkovaná BC ze sibiřského modřínu. Terasa ze Sibiřského modřínu představuje klasiku na českém trhu.


Charakteristickým rysem je textura v podobě slunečních paprsků. Letokruhy vypadají na příčných řezech velmi dobře a na povrchu výrobků vytváří velmi hezkou kresbu dřeva, která ozdobí jakýkoliv exteriér. Jeho obsažená pryskyřice odpuzuje vodu jako přírodní impregnace a chrání dřevo před napadením houbami. Evropská dřevina, z jehličnatých dřevin nejvyšší odolnost a trvanlivost, cenově výhodná, barva načervenalá až tmavě.


Zahrnuje 10–druhů , které jsou rozšířeny převážně v mírném a boreálním podnebném pásu severní polokoule. Modřín (Larix) je rod dřevin z čeledi borovicovité. V České republice je v Jeseníkách původní modřín opadavý ( Larix decidua ), pěstuje se i modřín japonský ( Larix kaempferi ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky