čtvrtek 19. března 2015

Discgolfové hřiště

Jetzt bequem, sicher und schnell im offiziellen GOLFINO Online Store bestellen! Entdecken Sie unser vielfältiges Angebot an Golfhosen für Damen und Herren. V případě zájmu kontaktujte naše koordinátory. Postráme se o stavební realizaci, včetně dodání potřebného materiálu a vybavení. Tato stránka je urcena pro prohlížece podporující webové standardy, jinak muže být zobrazena nekorektne.


Discgolf in Czech Republic.

Hookbruč – discgolfové hřiště  Na hře mi přijde obtížná jedna věc, a to je hod samotným létajícím talířem. První jamka hřiště se nachází v těsné blízkosti zámecké restaurace Restaurace Zámek Choltice kde je možné se občerstvit. Jamka má PAR dělku 78. V areálu lesoparku Studýnky jsme zbudovali hřiště pro nový sport - discgolf.


Otevřeli jsme pro vás novou sekci, kterou ocení milovníci jojování. Mapka hřiště ještě není kompletní, nicméně jamkový layout bude delší než kilometry, par přes 60. Pro náhradu turnaje se rozhodla STK a VR ČADG, aby byl zachován počet turnajů v 2. Nové discgolfové hřiště bylo.


V ceně je zahrnuto zapůjčení disku a ScoreCard s pravidly a tabulkou na zapisování skóre, délka hry cca 1minut).

Okolo Konferenčního hotelu LUNA vyrostlo nedávno jako jedno z prvních na Vysočině discgolfové hřiště , které určitě musíte vyzkoušet. Doba jedné hry do minut. Neopakovatelné prostředí luk a lesíků otevřených do nádherné krajiny Máchovo kraje, scenérii vévodí hrad Bezděz. Na hřišti je malý sroubek, kde je možné se ukrýt před deštěm a ugrilovat si něco dobrého.


Hřiště je zdarma pro ubytované, zdarma je i zapůjčení disků. Odůvodnění posouzení proveditelnosti: Realizaci návrhu po technické stránce nic nebrání, rozpočet navrhovaných aktivit odpovídá skutečnosti. To jsou základní prvky, které musí každé discgolfové hřiště obsahovat. Používáme pouze kvalitní materiály, které jsou prověřeny sibiřskou zimou, australskou pouští i českými sběrači kovů.


Vždy obstály na výbornou. A pokud náhodou ne, je tady naše záruka kryjící i vandalismus. Prohlédněte si discgolfová hřiště , která jsme realizovali napříč Českou republikou. Zároveň zjistíte, kde všude je možné discgolfové hřiště postavit.


Díky píli místních mladých a finanční podpoře Evropské unie se podařilo vybudovat zbrusu nové disgolfové hřiště. Vlasenicí, na Novině u dubu. Specializovaný eshop s discgolfovými disky a brašnami nabízející široký výběr disků značek Innova a Discmania. Nováčky provedeme výběrem prvního disku. Prostor po zbouraném torzu nákupního centra na sídlišti Jižní Svahy se konečně otevře.


V jedné jeho části navíc nabídne obyvatelům města novou aktivitu. DiscGolf - vybudované hřiště - sady Boženy Němcové v Duchcově.

Výhoziště: Umělá tráva, Placené hřiště ? Cílem hry, podobně jako u golfu, je dokončit jamku na co nejmenší počet hodů. V Mertových sadech přímo v centru města najdete discgolfové hřiště. Cílem hry je podobně jako v golfu dokončit jamku co nejmenším počtem úderů – tedy hodů.


Driver zde použijete jen jednou, a to na jamce č. Najdete tu pár jamek otevřených, pár polootevřených a několik. Vás vzniklo nové devítikošové discgolfové hřiště , které je možné zdarma využívat po celý rok. Hru si může vyzkoušet opravdu každý, navíc zdarma.


Stačí jen speciální disk podobný frisbee, jenž bude k zapůjčení v humpoleckém infocentru na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky