pátek 20. března 2015

Pravý včelí med

Volám sa Milan Kozický, mám rokov, pochádzam z krásnej obce Nevidzany v mikroregióne Požitavie - Širočina. Nabízíme Vám med přímo od včelaře z Napajedel - Ing. Vítejte na stránkách včelaře Lehockého.


Jsem rá že jste navštívili tyto stránky. Jsou zde informace o mně, mých včelstvech, způsobu včelaření.

Je mi let a včelařím již let. Když jsem začínal, měl jsem po dědovi jen jedno včelstvo. Můj otec včelaří také, proto mi pomáhal a postupně jsem. Nechcem vám ťahať žiadne medové motúzy popod nos ani nič podobné. Pravda je prostá: nie je med ako med.


A keďže neodmysliteľnou súčasťou Vianoc je. Včelí med po zahřátí pění. To může být známka nekvalitního medu, ale také nemusí.

Mravce sa vyhýbajú prírodnému, včelami vyrobenému medu. Dajte teda trochu medu na zem a uvidíte – ak priláka mravce, určite nebude prírodný. Toto je asi najjednoduchší spôsob ako zistiť, či je med pravý aleb. Med je přírodní extrakt rostlinné šťávy obohacený o vše, co rostlina získává z půdy, vody a vzduchu. Med obsahuje cukry, minerální látky, vitamíny.


Pravý by se měl pomalu vrstvit na dně, ten nepravý se začne velmi rychle a rovnoměrně rozpouštět. Jestliže med vystavíme vysoké teplotě (například v mikrovlnce), ten kvalitní by měl začít velmi rychle karamelizovat. Pokud máte zájem o med , podívejte se do nabídky kontaktů v jednotlivých okresech a najděte si svého včelaře. Tisíce rokov používajú ľudia med nielen ako sladidlo, ale aj ako liečivo.


Má blahodárne účinky a jeho chuť je skutočne. Pravý včelí med a včelie produkty sú naozajstným darom pre človeka! MED přímo od včeliček, MED přímo od včelaře, MED připravený včelami z nektaru květů a medovice v okolí usedlosti Grindl, uprostřed krásné přírody.


Všichni ví, že med je dobrý do čaje, namazat na chleba, na výrobu pokrmů. Takto ho nabízí každý poctivý. Kvalitným ukazovateľom pravosti medu je to, čo niektorí považujú za závadu.


Ponúkam na predaj pravý tohtoročný včelí med priamo od registrovaného včelára. Med a další včelí produkty je možné zakoupit na uvedené adrese, případně po předchozí dohodě v Plzni (Karlov – Borská pole), nebo na e-shopu (zasílám i na dobírku).

Naše včelíny máme umístěny na hranici Přírodního parku Buková. VČELAŘSTVÍ LOUDA Klášterec nad Ohří - KADAŇ. Včielky žijú na hranici Národného parku Nízke Tatry v zóne ekologického poľnohospodárstva. MED - Nabízím pravý včelí med z vlastní zahrádky. Přijďte a ochutnejte :).


Predám kvalitný pravý domáci včelí med. Ponúkame iba pravý a veľmi kvalitný domáci včelí med z facélie. Toto ste určite o včelom mede a jeho konzumácii nevedeli: Konzumácia medu má veľa výhod. Letošní sezona nebyla pro včelaře nejlepší, ale v Božicích i dnes pravý včelí med koupíte.


Předpokládám, že všichni poznáte. Jedná sa o čisto prírodný produkt, ktorý nemožno vyrobiť priemyselným spôsobom. Cena je 1Kč za kg včetně sklenice.


Prodám stejný med pastovaný za stejnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky