úterý 17. března 2015

Sekačka s pojezdem

Benzínová sekačka na trávu s pojezdem. Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Rotační benzínové sekačky s pojezdem jsou však vybaveny celou řadou dalších prvků výbavy, které vám ulehčí a zpříjemní práci na zahradě. Jaký motor může mít benzínová sekačka s pojezdem ? V současnosti může být tato sekačka na trávu trojího typu – benzínová, elektrický a.

Doba práce na jedno nabití. Malá sekačka s pojezdem pro sekání malých ploch. Mohou se pochlubit rozmanitým dodatečným vybavením a. Tato sekačka je vhodná na větší pozemky. Objednávejte na Svarecky-obchod.


Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekač. Benzinová sekačka s pevným ocelovým šasi.

Tráva je v režimu mulčování posekána na drobné kousky, které. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. VeGA HWXV 6inbenzínová sekačka s pojezdem. Doporučení k nákupu motorových sekaček s pojezdem. Která sekačka vás zaujala nejvíce?


Pokud se nemůžete rozhodnout, velmi dobrou službu vám jistě. Motor o objemu 139cms jmenovitým výkonem 5kW. Motorová sekačka s pojezdem je vybavena velmi silným motorem Honda OHC o obsahu 1ccm. HP, dvě rychlosti vpře pevná náprava.


Proč benzínová sekačka s pojezdem ? Protože se pohybuje sama a vy jen řídíte směr! Univerzální benzinová sekačka s pojezdem , která zvládne sběr, mulčování a zadní i boční výhoz. Posekejte zahradu rychleji a pohodlněji než dříve díky výkonnému a tichému motoru.


Pro sběr posečené trávy slouží koš v kombinaci plast - textilie s objemem l. Koš je opatřen aerodynamickou klapkou pro kontrolu stavu naplnění koše. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sekačka s pojezdem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Highline 4SPI benzínová sekačka s pojezdem Highline 4SPI benzínová sekačka s pojezdem. Technické parametry: Zdroj pohonu: benzín, 4-takt.


Sekačky benzínové s pojezdem - nakupujte u specilialistů na vybavení pro dům a zahradu. Naše nejmenší benzínová sekačka s pojezdem pro malé zahrady do 5mnebo na dokošovací práce k zahradnímu traktoru. Přehled Výkonná elektrická sekačka s ocelovým podvozkem shodným s benzínovými sekačkami a vlastním pojezdem.


Prodám benzínovou sekačku s pojezdem. Je osazena KW OHV motorem. Boční výhoz, mulčování, nastavování výšky sečení. EASY CLEAN (snadné čištění).


Kola s kuličkovými ložisky – 2mm vzadu, 1mm vpředu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Luxusní motorová sekačka Honda HRX 5HY vybavená dvěma sekacími noži a zabudovaným mulčovacím systémem, hydrostatickou převodovkou s plynulou změnou.


V našem e-shopu naleznete motorové zahradní sekačky na trávu s pojezdem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky