čtvrtek 26. března 2015

Jakou benzinovou sekačku

Teprve až po přečtení následujících kapitol budete vědět, jak vybrat tu správnou sekačku na zahradu. Přineseme vám bohaté rady podané tak, abyste byli schopni sami zvolit typ sekačky, optimální výkon a ostatní parametry důležité pro pohodlné sečení, mezi něž patří například krouticí moment, objem koše nebo šířka záběru. Sekačku vybírejte podle toho, jak velkou máte zahradu.


Kdo umí poradit, jakou sekačku koupit do mírně svažitého terénu, kde je část trávy stále vlhká. Mám na mysli sekačku se sběrem trávy do koše, ale. Když uvažujete jakou sekačku vybrat, měli byste vybírat jen mezi těmi, které mají dostatek výkonu pro typ a velikost svojí zahrady.

Důležité jsou ale i rozumné náklady. Zahrada složitá cca 800m, ve svahu. Vyberte si sekačku na trávu tak, aby Vám dobře sloužila a zároveň jste se sní mohli radovat několik sezón. Protože práce na zahradě to je především hobby a velké zábava. Benzínovou sekačku ale pořídíte za vyšší pořizovací cenou, má dražší provoze a náročnější údržbu.


Kromě toho bývají těžší, mají větší vibrace, jsou hlučnější a produkují zplodiny. Chtěl bych ocelové šasi, kolečka s ložisky. Přemýšlel jsem o něčem jako je: Husqvarna Royal SV.


Poradíme vám, jak vybrat zahradní sekačku.

Vybrali jsme nejlepší benzinovou , elektrickou a vřetenovou zahradní sekačku. Více ve velkém porovnání! Jakou vybrat robotickou sekačku a proč u nás dáváme přednost sekačkám Robomow? Já používám sekačku elektrickou a když zapomenu a hodně to vyroste, tak benzínovou kosu 48ccm. Výhoda té kosy je, že když tam mám strunu 5mm, nemusím mít obavu, že bych ji zničil o kámen a dostanu se prakticky všude.


A taky to sekání je jednodušší a trávník. Na větší plochy (nad cca 7m2) je vhodnější zvolit benzínovou sekačku. Tyto sekačky zpravidla mají větší výkon než sekačky elektrické, nejsou závislé na přívodu elektřiny a navíc bývají vybaveny řadou vylepšení, které Vám péči o velkou plochu usnadní, jsou to např.


Základem odpovědi na tuto otázku je vědět, kdo bude trávník sekat, jak často, jak velkou plochu a kde (rovina, svah, členitost, úzké prostory…). Také je třeba si ujasnit, o jaký typ trávníku na zahradě máme zájem, s jakou představou jsme ho zakládali. Recenze nejlepších benzínových, elektrických a AKU sekaček na trhu.


Návod jak vybrat sekačku a další. Prosím poradíte mi někdo jakou benzínovou sekačku? Kupte si benzinovou s vlastnim pojezdem. Vyber sekacky vam nemuze nikdo zakazat. Benzin ma lepsi komfort, ale zase musite dolevat, coudi to a obecne je drazsi.


Poslední návštěva: sobota 20. Obsah fóra Obecně Hospoda.

Všechny časy jsou v UTC. Prosím o radu, jakou strunovou sekačku si mám pořídit. Pokud máte představu, nebo se necháte zlákat triky obchodníků, kteří chtějí prodat za každou cenu, že je v podstatě jedno, jakou sekačku na trávu si.


Jak vybrat vhodnou sekačku pro naši zahradu. Chceme-li mít kolem domu hustý, zelený a dobře střižený trávník, neobejdeme se bez sekačky. Na trhu je několik typů, které se od sebe liší.


Proto než vybereme vhodnou sekačku pro naši zahradu, zorientujeme se v nabídce. Proto jsme připravili tento velký článek o sekačkách, kde si shrneme všechno podstatné, co byste měli do svého výběru zahrnout, a podíváme se na jednotlivé funkce i parametry sekaček a vysvětlíme si je. Ahojky, potřebuju si pořídit nějakou sekačku , ale nevím jakou. Už byste mít alespoň rámcovou představu o tom, jakou sekačku byste rádi.


Tak my vám v tom ještě uděláme trochu zmatek, jo? Zamyslet se totiž musíte i nad příslušenstvím. Ergonomické madlo s nastavitelnou výškou by mělo být samozřejmostí, v opačném případě vás budou po sekání bolet nejen ruce, ale i záda.


Já jsem před 10lety koupil za 1. Kč strunovku v LIDLu (přesně tuto , pouze je zelená a prodávala se pod značkou Florabest), servis pro tyto strunovky (jakož i pro jiné elekrické zahradní věci prodávané v LIDLu) zajišťoval servis značky Gryzzly, dnes to dělá sevis Hecht.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky