čtvrtek 19. března 2015

Zahradní dětská houpačka

Tato sestava obsahuje houpačky a jeden. Dětská závěsná houpačka pro děti, která má vysokou opěrku na záda a vyndávací přepážku mezi nožičkama, která brání vypadnutí dítěte ze sedáku. BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová.


Houpačka pro venkovní použití? Praktické: rozkládací, závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín. I do bytů se dá dětská houpačka snadno umístit. Inzerát byl odebran z oblíbených.


V nabídce naleznete různé druhy, které se od sebe odlišují provedením, počtem míst k sezení, konstrukcí, materiálem a designem. Schnell und sicher online buchen. Závěsná zahradní houpačka - sedátko je ideálním doplňkem do každé zahrady. Snadno ji zavěsíte na strom nebo obdobnou konstrukci.


Kovová část houpačky má epoxidovou ochranu, a tak je chráněna vůči okolním vlivům a rzi. Velmi oblíbená a pevná houpačka. Vybírejte z 3produktů v kategorii zahradní houpačky a houpací sítě. A pokud si s tím nechcete lámat hlavu, stačí nám to dát vědět a my vám monáž zajitsíme.


Dětská houpačka svou oblibou přerostla v symbol typické české zahrady. Vysoce kvalitní zahradní dětská houpačka kovová CanCan Classic od švédské společnosti Hörby Bruk, která se vejde na každou zahradu i zahrádku. Užijte si relax v našich houpačkách. Dětská zahradní houpačka je dvou místná, složená z kovové kontrukce, látkové polstry.


Stabilní a pevná konstrukce je ošetřena pomocí komaxitové práškové barvy prot korozi. Látka je použita odolná ze 1 polyesteru, opatřená voděodolnou úpravou zat. Zahradní dětské houpačky.


Polstrovaný sedák je zárukou pohodlného. Herní sestavy Jungle Gym je možné použít i jako vybavení pro dětská hřiště v rámci soukromých zahrad a dětských koutků. Dřevěné zahradní houpačky jsou pevné, robustní a díky povrchové úpravě odolné vůči dešti, slunci, větru a jiné nepřízni počasí.


Skladem, do dnů u vás. Velký výběr polstrů na houpačky. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Skluzavky a dětská hřiště, houpačky na zahradu a pískoviště, ale i certifikované workout pro školy a obce, veřejný sektor.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tato houpačka je vyrobena z velice kvalitního, pevného, stabilního a odolného materiálu - švédské ocely s povrchovou úpravou. Maximální komfort houpačky zajistí dva měkké polštáře a matrace, vhodné pro zahrady, terasy, balkóny či pláže. Největší na trhu, oproti konkurenci, rozměry matrace 183x1cm. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme.


Vše, co dělá děti štastnými. Dětská hřiště, skluzavky, tobogány, houpačky, pískoviště, hry a hračky na zahradu a spoustu dalšího najdete na hriste. Konstrukce je kovová , látka z polyesteru, sedák z Textilenu.


Výhodou je praktická, naklápěcí stříška , která poslouží jako stínidlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky