čtvrtek 19. března 2015

Posuvná brána cena

DPH (2 )mové samonosné posuvné brány bez výp Rámové bránky V rovnakom rámovom prevedení ponúkame i rámové vstupné bránky a 2-krídlove brány. Slúžime všetkým, ktorí si chcú samonosné posuvné brány a koľajové posuvné brány vyrobiť svojpomocne, alebo brány vyrábajú pre ďalších ľudí. Ponúkame komponenty na posuvné brány vo vysokej kvalite, za krátku dodaciu dobu a férovú cenu. Rám a sloup brány pro vjezd 0m, celk.


Prosím napíšte mi cenu na koľko vás takáto brána vyšla, aspoň približne chcem vedieť v akom rozmedzí sa bude cena pohybovať.

Môžete pridať aj nejaké postrehy z realizácie, tipy, čo nás môže prekvapiť, na čo si dať pozor. Všem mohu jen doporučit. Teleskopické dvojdílné a teleskopické trojdílné brány od brany. Její výhodou je absence „vynášecího ramene“, jako u samonosných bran o tím menší náročnost na boční prostor.


Pokud si chcete zhotovit posuvnou samonosnou bránu svépomocí, nabízíme vám ceník na jednotlivé komponenty které mužete zakoupit v našem e-shopu kovaní pro brány. Dizajnový plot z kovaných plotových dielcov. Brány a bránky k plotu patria.


VODÍCÍ A DOJEZDOVÝ SLOUPEK.

Posuvná samonosná brána pojezdová vč. Kované ploty pre moderné. Komplet obsahuje: nesenou bránu, vodící a dorazový sloupek, ks vozíků, vodící rolna. Pokud vám nebude vyhovovat výška brány, zhotovíme vám výšku dle vašich požadavků.


Cenové navýšení - pouze cena materiálu a zinkování. Samonosná hliníková brána Roxy. Hliníkové samonosné brány jsou žádaným artiklem na naš. Brána pro vjezd 5m, celk. Klasickým přístupem k otevírání posuvné brány je posun do strany podél plotu, díky čemu posuvné brány efektivně šetří prostor.


Nespornou výhodou posuvných bran je i jejich stabilní konstrukce. Kontaktujte nás nejlépe před výrobou nového plotu a brány. Nabízí však největší pohodlí a komfort. Na základě Vašich individuálních požadavků Vám poradíme s výběrem pohonu brány. Nejezdí po kolejnici na zemi, ale je vedena nad zemí nosníkem - válečky na pevně ukotveném ocelovém sloupku, sloužícím zároveň jako držák motoru automatického ovládání.


Nevyžaduje tedy podpůrná kolečka, vodicí profil, ani rovný terén. Tím je brána většinou poháněna.

Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í. Při styku s nenadálou překážkou ihned zastaví. Základními díly vrat jsou. Pro přípa že dojde k výpadku elektrického proudu, je pohon vybaven nouzovým ručním odblokováním, případně volitelnou záložní baterií. Cena V súčastnosti sú už komponenty samonosného riešenia brány cenovo dostupné, preto aj ceny brána nie sú finančne náročné.


Záleží však na zvolenom materiáli, zložitosti výplne a samozrejme rozmere. Vonkajšie bránky Sú vyrábané v rovnakom alebo podobnom prevedení a dizajne ako vonkajšie brány. KOMPLET posuvná samonosná brána bez dojezdového a vodícího sloupku vč.


Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní dodatečnou výplň do 150kg váhy s instalací do rámu, popř. V případě dodávky na klíč se cena skládá z ceny brány,pohomu montáže a dopravy. Taká konštrukcia zaisťuje vysokú prevádzkovú činnosť a dlhú živostnosť. Výroba těchto bran je individuální na zakázku, tak aby odpovídala všem parametrům, prostorového řešení vjezdu, přáním zákazníka, finální cena celého řešení.


Provádíme také montáž oplocení a nabízíme bezplatné poradenství. Vybírat můžete otočnou bránu dvoukřídlou, otočnou jednokřídlou, posuvnou samonosnou vjezdovou bránu nebo posuvnou po kolejnici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky