pondělí 23. března 2015

Mulčovací kůra libušín

Prodej :mulčovací kůra, zahradnické substráty, dekorační kameny. Prodej mulčovací kůry, zahradnické zeminy, písku, kačírku atd. V záhonech či v okrasných zahradách působí dekorativním a estetickým dojmem.


Při správnem použití výrazným způsobem omezuje, někdy i trvale zamezí růstu plevelů na zahradě. Mulčovací kůra l: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich představ formou elektronické objednávky v našem E- shopu. Orientační cenu dopravy lze spočítat v přiložené tabulce, anebo jen objednejte množství a naše obchodní referentka se s Vámi spojí a dořeší vše potřebné. K výrobě této mulčovací kůry byla použita čerstvá kůra těch nejušlechtilejších jehličnatých stromů.


Další slevy hnojiv a substrátů na Kupi. Kůry máme dost, teda alespoň teď. Krásná kůra z modřiny, borovice a smrku. Na záhonů vydrží dlouho, odolná proti větru a rozhrabání ptáky. Zabýváme se výrobou balených, volně ložených pěstebních substrátů a mulčovací kůry.


Kroměříže v neméně úžasnou vinotékou a dvojicí majitelů.

Dále slouží výborně k vysypávání cest, oddělování záhonů, pokrytí půdy okolo okrasných. Při správném použití výrazným způsobem omezuje, někdy i trvale zamezí růstu plevelů na zahradě. Velmi důležité je také udržení dostatečné vlhkosti v půdě, kterou mulčovací kůra pokrývá. V ceně mulčovací kůry není zahrnuta doprava.


Nejčastěji pochází z borovic, smrků, modřínů a nabízena je buď jako jednodruhová, nebo ve směsi. Vybírat můžeme z několika hrubostí, jemnou využijeme pro drobnější rostliny, hrubou pro obsyp dřevin. Balená, většinou v pytlích o objemu litrů stojí okolo Kč, za volně loženou zaplatíme za kubický metr okolo 9Kč. Zobrazit produkty Hnojiva.


Klasická mulčovací kůra tmavě hnědé barvy. Jedná se o základní typ mulčovací kůry. Oproti modřínové či borové mulči smrková má v sobě velký počet malých částí, jež podporují rozklad na humozní půdu a proto vydrží krásná rok, poté je nutno ji přemulčovat znovu.


Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest a na úpravy dětských hřišť a koutků. Hezky voní, svému účelu poslouží, ale není to ta ozdobná kůra jakou vidíme třeba na hřbitovech - ta už je ale v jiné cenové hladině. Na zahradu na zabránění růstu plevele doporučuji, na ozdobu je třeba zvolit jinou a dražší.


Zahrádkáři doporučují mulčovanou vrstvu kůry na začátku a ke konci léta doplnit. Nejmenší odběr kubíku. Kůra okyseluje půdu, bude prospívat například rododendronům a azalkám.


S tímto materiálem se snadno pracuje a rozkládá se velmi pomalu, klidně 2-roky. Není moc vhodná na svahy, protože ji odplavuje déšť.

Je lákadlem, zejména pro kočky, k rozhrabování. Surovinou pro výrobu této mulčovací kůry je stromová kůra z jehličnatých stromů vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny neošetřené chemicky proti škůdcům. Jak vám s tím pomůže mulčovací kůra ? Dozvíte se v tomto článku, kde kromě ceny mulčovací kůry najdete i návod jak mulčovat.


Ceník samovýroby, palivového dřeva, štěpky, mulčovací kůra a kolíků naleznete v sekci Ceníky. Popis: Prodám mulčovací kůru vhodnou do zahrad a předzahrádek. Přehled akčních cen z letáků obchodních řetězců.


Prohlédněte si zde aktuální akce na hledané zboží mulčovací kůra a nakupujte levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky