pátek 29. listopadu 2019

Betonové prvky do zahrady

DITON let Tvář dřeva, tvář kamene Ploty a zdicí prvky. Snadná tvarovatelnost umožňuje vyrobit řadu zajímavých prvků, které zapadnou do stylu zahrady nejen vzhledem, ale především účelností. To dokazují mnohá umělecká díla z betonu.


Stal se oblíbeným například v sochařství, kde bylo s jeho pomocí vyhotoveno jedno z nejvýraznějších děl posledních let – fasáda divadelní budovy v Plzni. Venkovní dlažba a betonové stavební prvky - Náš sortiment Prohlédněte si naši nabídku betonové dlažby a dalších betonových stavebních prvků pro venkovní a zahradní architekturu. Bezplatně vám poradíme a zajistíme vyřízení objednávky až po dopravu zboží k vám domů.

Integrace těchto prvků do zahrady není nijak složitá. A kde zmiňované betonové prvky a spousty dalšího sortimentu ze stejného materiálu pořídit? U nejznámějšího výrobce u nás, společnosti Presbeton. V členitém terénu budeme potřebovat prvky, z nichž vytvoříme stupně. Ve svažité zahradě využijeme různé svahové tvárnice.


Do záhradnej tvorby vstupujú nové prvky , ktoré dopĺňajú alebo úplne nahrádzajú zeleň – dlažby, betónové konštrukcie, oceľové konštrukčné a stavebné prvky s kontrastnou farebnosťou, atraktívnymi riešeniami vody, tvarované stromy, sklo, plast, kameň, zeleň v nádobách, exotické rastliny a pod. Schodnice lze na podkladový beton lepit, ale v rámci některých systémů i spojovat „na sucho“ pomocí zámkového systému. Schody BARK, TOGO a WOODY jsou věrnou imitací dřeva.

Tyto schody skvěle doplňují dlažby z kategorie Natural. Zcela odlišný je schod DUO STONE, který má štípano-rumplovanou úpravu. Firma EXTERIER BETON, s. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky , výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Na výběr máte širokou škálu barev i imitaci dřeva nebo kamene.


A pro inspiraci nemusíte chodit daleko. Někdy však nerovnosti a abnormality terénu způsobí, že se musí ustoupit od požadovaných úprav. Betonové prvky mohou být i maximálně funkční. Beton se do zahrady hodí nejen kvůli skvělým vlastnostem.


Je odolný vůči extrémním teplotám, vlhkosti, je bezúdržbový a jeho životnost je obrovská. Hojně využívaným prvkem v zahradní architektuře jsou betonové bloky pro opěrné zdi a zídky, zpevnění svahů, vytváření oddělených ploch, betonová dlažba a další doplňky. Betónové prvky do záhrad Pre praktické výrobky na záhradu ako sú betónové stĺpy, studničné skruže a podhrabové dosky je podstatná odolnosť a pevnosť betónu.


Do piesku vtlačíme polovicu lopty, tesne (cm) pod jej stredovú čiaru. Ak má lopta v strede spoj, držíme sa jeho línie. Naša spoločnosť sa zaoberá aj výstavbou a realizáciou plotov, dlažieb, obkladov a montážou kovových plotových výplní, brán a braniek. Pri výbere oplotenia je potrebné zvážiť či si betónové oplotenie postavíte sami lebo si ho necháte zriadiť na kľúč.


Bez toho aby ste potrebovali čokoľvek riešiť, keď sa zveríte do našich rúk, nemusíte sa od začiatku o nič starať a po montáži sa len tešiť z nového plotu.

Prodáváme betonové vymývané chodníkové nášlapy LUNA vhodné k vytvoření šlapákového chodníku do zatravněné plochy. Nášlap DEKOR – dřevo KOSTKA. Nejlevnější a největší sortiment nášlapů – kulaté, čtvercové, obdélníky, ovály. Zahradní betonové nášlapy – imitace dřeva, STEGU. Naše zahradní doplňky přinesou do vaší zahrady osobitý design a styl, který zpříjemní její vzhled a využití.


Opěrné betonové zdi do svahu prémiové kvality a za výhodnou cenu. S výbornými vlastnostmi a možností. Záleží potom už jen a jen na vás, kterou stranou otočíte plot do zahrady a kterou do ulice.


Sloupky se prodávají hladké nebo rovněž dekorované stejným způsobem jako plotové dílce. V zahradě využijete také betonové nášlapy, palisády, zídky, květináče, konstrukční prvky , dekorace a mnohé další. Výhodou betonu je především jeho odolnost, příznivá cena a také vzhled.


Akátové prvky pro přírodní zahradu. Moderní betonové prvky dokážou věrně imitovat dřevo i kámen. Realizovali jsme část přírodní zahrady Mateřské školy Labská.


MŠ koncept přírodní zahrady doplnila o akátové. Doplňky do zahrad Malé drobnosti mají své kouzlo a jejich správné umístění dodá každé zahradě nebo terase zajímavý vzhled. Repliky trakařů, žebřiňáků nebo vozíků jsou vhodné pro umístění květináčů či osázení rostlinkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky