středa 13. listopadu 2019

Exotické dřevo

EXOTICKÉ DŘEVO Z AFRIKY. V případě zájmu o terasy z evrospkých dřevin (Douglaska, Sibiřský modřín, Evropský modřín, Borovice, Skandinávská termoborovice) navštivte naše. Tento webový portál a objednávkový systém provozuje společnost Pavel Celý s. Jako vhodné je třeba pro výrobu nábytku a hudeních nástrojů, ale také pro výrobu obkladů, lodí či podlah. Využijte ke své práci něco jedinečného s čím ve světě dřeva vystoupíte z davu.


Exotické dřevo dovezené z Afriky je určeno k dalšímu zpracování.

Také evropské dřevo s termo úpravou a vše co potřebujete pro montáž a údržbu těchto dřevin. Velkou výhodou je nákup podle délek, který snižuje prořez a šatří Vaše peníze. Vzhledem k neustálému pohybu zboží na skladu, může dojít k situaci, že zboží bude již zablokované pro jiného zákazníka, nebude dostatečné množství v daném rozměru nebo zvolené. Dřevo dodává okolí harmonii, ať už je v zahradě, na balkóně, na střešní terase nebo okolo bazénu. Dřevo, na rozdíl od kamene nebo betonové dlažby není nikdy chladné na dotek (také nepálí) a je příjemné při chůzi po něm.


Bubinga je tropické tvrdé dřevo se světle růžovou až tmavě červenofialovou barvou, původem ze středn. Prodej exotického řeziva, prodej spárovek a dřevěných výrobků z tropické dřeviny Hevea od výhradního dodavatele pro Českou republiku. DPH Přepravní služba GLS 1Kč vč.


Truhlářství volkaasyn nabízí široký sortiment exotického a truhlářského dřeva.

Přidat do seznamu přání. Dřevěné terasy - exotické dřevo Dřevěné terasy z exotických dřevin jsou dovážené z jihovýchodní Asie nebo z Jižní Ameriky. Terasová prkna z Massaranduby , Merbau a Ipe patří k dřevinám s vyšší hustotou. Setkáváme se s ním nejen v interiéru, ale hlavně na zahradách. Exotické řezivo Naše společnost se od počátku svého založení také specializuje na sušené exotické řezivo , které dovážíme z Afriky, Ameriky a Asie.


Pro ty z vás, kteří máte dřevo jako koníčka, nyní nabízíme možnost si nechat dřevo od nás prohoblovat, případně zformátovat. Nabízíme také výkup celých kmenů. PUR desky, OSB desky, KVH hranoly a exotické terasy pro truhláře a dřevozpracující průmysl v ČR.


Do té doby se v našich zemích převážně využívaly. Výhodou tohoto produktu je jeho nižší náročnost zpracování na rozdíl od řeziva, které musí truhlář nejdříve zpracovat než z něj vznikne deska. Proto jsou dřeviny Filipínský mahagon a Akácie velice vhodné pro externí fasády. Díky unikátní kresbě jsou zároveň zajímavým a netradičním prvkem oproti klasickým fasádním materiálům. Různé šířky, různé tloušťky, různé povrchy, různé zpracování, dřevěné terasy REAL DECK Vám nabízejí více než kombinací k výběru.


DECK znamená jemně a hrubě drážkovaný profil prkna z tropického dřeva. Je to způsobené hlavně místními podmínkami, které jsou vhodnější pro jiné druhy porostu. Tyto dřeviny jsou řádově 3x tvrdší než evropské, proto je z nich vyráběn prakticky veškerý zahradní nábytek. Do budoucna připravujeme povídání o jednotlivých druzích dřeva a pár ukázek. Oproti evropským, jsou exotické dřeviny daleko stabilnější, jsou více pružné, odolné vůči sesychání, napadení hmyzem, některé z nich ( Teak, Cumaru, Ipe ) jsou dokonce odolné i vůči vlhkosti.


Luxusní terasy z odolného exotického dřeva.

Stěny tvořeny pomocí Gabionů. Surové dřevo není potřeba. Dřevo na terasy Bangkirai Balau, ROZMĚR: x 1mm je vzduchosuché exotické dřevo s různorodostí barev od světle hnědavě žlutého odstínu až po tmavočervenou – hnědou barvu.


Pro nezastřešené terasy a přímý kontakt s hlínou ideální volba dřeva na terasu. Dřevo se dělí do různých tříd trvanlivosti, přičemž existují dřeviny vhodné speciálně pro exteriérové použití. Vynikající vlastnosti v tomto směru vykazují zejména tepelně upravené dřeviny, které si dlouho bez potíží udržují svoje vlastnosti a tvar.


V nabídce našeho eshopu najdete prkna, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, stavební řezivo, stavební dřevo , které dodáváme v různých rozměrech a délkách na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky