čtvrtek 28. listopadu 2019

Přípravek na hubení hmyzu

Na ostatních plochách přípravek musí zůstat. Po zákroku je nutno místnosti vyvětrat. Detmol FUM je rychle účinkující profesionální přípravek určený k likvidaci a hubení různých druhů hmyzu.


Tulis od CatzDogz je zcela přírodní a velmi účinnou formou mechanického hubení parazitů (blechy, klíšťata, vši, roztoči) u zvířat (psi, kočky, koně, ptáci) a v jejich i lidských obydlích. Prášek narušuje pokožku hmyzu a ten poté vysychá a hyne.

Hubí nejméne všeho lezoucího hmyzu. Je zcela bezpečný pro zvířata včetně mláďat i pro lidi. BIO KILL je insekticidní postřikový přípravek na hubení hmyzu s dlouhodobým účinkem. Jak na hubení štěnic Velký rozmach migrace lidí umož-ňuje zavlékání štěnic na velké vzdá- lenosti.


Nejčastěji se používá na hubení blech a štěnic. Patří sem různé spreje, posypové přípravky, ale i nástrahy na mravence. Univerzální postřiky volně prodávané v obchodech na štěnice nestačí.


Je třeba použít vysoce koncetrované postřiky, vyvinuté speciálně na hubení štěnic.

Tyto postřiky obsahují mix účinných látek, které se vzájemně doplňují, a štěnice opravdu zahubí. Insekticidní přípravek k hubení savého a žravého hmyzu (mšice, housenky, brouky, ploštice) na okrasných rostlinách. Postřik opakujte za - týdny, nebo při novém výskytu hmyzu. Proti švábům a rusům - se aplikuje ve formě pásů do rohu místností, na rámy dveří a oken, do okolí odpadových košů, umyvadel, kanalizačních odpadů, rozvodů tepla a teplé vody.


Postřikový insekticidní přípravek Vaztak Active 1l k hubení škodlivého hmyzu Postřikový insekticidní přípravek ve formě mikroemulze na bázi. Přípravek je bez zápachu a nezanechává viditelných stop. BIOTOLL univerzální insekticidní přípravek na hubení hmyzu 1. POUŽITÍ LATKY ČI PŘÍPRAVKU Použití : Insekticid proti lezoucímu a létavému hmyzu. Nedoporučené použití: Používat pouze k účelům uvedeným v tomto bezpečnostním list.


Na hubení štěnice domácí: rozprašujte na rohy matrací, noční stolky, okolo konstrukcí postele, nábytek v okolí - stoly, stoličky, zásuvky, zadní stěny obrazů, zrcadla. Také je důležité ošetřit lemování okolo stěn parket, linolea, koberců. Nerozprašujte na povlečení a šatní prádlo, ale doporučujeme jej vyprát na 60°C.


Koncentrovaný univerzální přípravek pro hubení lezoucího a létajícího hmyzu v interiérech. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o výrobku. Biocidní produkty používejte opatrně.


To přivábí škvory, ti se do ní doplazí a utopí.

Vysypte a znovu plechovky naplňte dle potřeby. Rebel k hubení hmyzu 2ml spray. Cytrol super SG je insekticidní dýmovnice na hubení širokého spektra hmyzu , jako je například šváb, moucha domácí, blecha, komár, štěnice, cvrček. Hubení létajícího hmyzu: mouchy – postřikovat prosluněné části stěn, okolí oken, lamp, nosné sloupy, místa uskladnění odpadků pokud nejsou využívány jako krmivo a další místa, kde se hromadí hmyz.


Insekticidní aerosolový přípravek , specialista na hubení pavouků a jiného lezoucího hmyzu. Bez parfemace či zápachu. Buch Much je kapalný přípravek určený k hubení veškerého hmyzu pronikajícího do obytných prostor – moucha domácí, moucha podzimní, komár obtížný, komár egyptský, komár Culex quinquefasciatus, vosa obecná, mol šatní, šváb obecný, rus domácí, rybenka, sviňka, mravenec obecný a mravenec faraón. Je určen pro zásahy proti hmyzu v domácnostech, zdravotnických zařízeních, potravinářských provozovnách, společenských zařízeních, proti švábům, rusům, mouchám, komárům, štěnicim, blechám, molům šatním, mravencům, vosám, rybenkám, roztočům, škůdcům potravin a tkanin.


Na hubení blech: přípravkem především ošetřte podlahu a její otvory následně stěny do výšky m. Věnujte pozornost zejména obydlím domácích mazlíčků. Po rozpraši min týden neumývejte podlahu. Po její umytí postup opakujte. Neuchovávejte v blízkosti potravin, léků, krmiv, dezinfekce ani u obalů od uvedených látek.


Doba použitelnosti dýmovnice proti hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky