pátek 19. dubna 2019

Růže aloha

Velmi odolná a robusní odrůda pnoucí růže. Vytváří dlouhé pevné výhony, vyžaduje pevnou oporu. Atraktivní barva květů v tónech od meruňkové do růžové. Les coloris orangé rose sont très raffinés. Růže tolerují většinu typu pů ale nejraději mají hlubokou, živnou půdu bohatou na humus a vlhko (nikoli mokro).


Ihre starkgefüllten Blüten sind apricotfarbend mit einigen Rosa- und Rotnuancen. Die Blütenblätter sind dachziegelartig angeordnet und bilden meist Dolden von bis zu Blüten. Neobvyklá meruňková barva květů spojuje růžové a červené tóny. Květy jsou extrémně velké, hodně plné, nostalgické, v průměru cm. Růže Aloha je vysoko rostoucí popínavá růže s mnoha lososovo-růžovými, hustými květy s vynikající odolností proti škůdcům, které růže nejčastěji napadají (padlí, čerň).


Růže je čestvě osázená v pěstební nádobě (11x11x22cm) a sestřižena na pupenů (výška cca 15cm). Schau Dir Angebote von Aloha auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Pokud se chcete potěšit krásou růží alespoň zprostředkovaně, navštivte naši galerii.


Aloha - letos velmi vydařené první kvetení. Do oranžových květů Alohy se připlétá červený Roter Korsar a svítivé růžovo-žluté Bajazzo. Lily, moc děkuji za informace, z fotky paní Lily mám radost (jako ze všech), protože růže může narůst do výšky 2cm. Popis a fotografie růže Aloha (Boerner) ze skupiny sadových růží, případně pnoucích růží. Jinými slovy, růže označené jako ADR netrpí na padlí ani černou skvrnitost a vyznačují se výborným zdravotním stavem a vysokou vitalitou.


V našem zahradnictví jsme pro Vás vypěstovali celou kolekci ADR růží od šlechtitele Kordes. Plnokvětá růže s nostalgickýmo květy v teplých barvách. Bohatě a vytrvale kvete do. Aloha je maxi popínavka s atraktivní barvou květů od meruňkové do růžové. Jedná se o opakovaně kvetoucí, velmi odolnou a robustní růži.


Je to novinka mezi pnoucíma růžema, je velmi odolná proti chorobám růží ,. Kordes Aloha im Container einige Minuten, mit Topf, in Wasser eintauchen, bis keine Luftblasen mehr aufsteigen. Nach dem Abtropfen Topf entfernen. Das Pflanzloch doppelt so tief und breit ausgraben wie der Wurzelballen und Erdaushub auflockern. Opakovaně kvetoucí, velmi odolná, robustní růže , která dorůstá do m výšky.


Růžové a Oranžové okvětní lístky vám udělají radost od června do září. Listy mají zelenou barvu. Zelené listy na zimu opadávají před zimními měsíci.


Dorůstá do výšky 2— 2cm. Tato růže , na pomezí pnoucí a sadové, je velmi odolná nemocem a mrazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky