úterý 16. dubna 2019

Čerpací šachta

SB CR Polyetylénové, monolitické jímky vyrobené metodou rotačního tváření plastů (rotomoulding). ERPACÍ ŠACHTA – tlaková kanalizace. Domovní čerpací šachta DS-Cse instaluje jako počáteční prvek splaškové kanalizace. Slouží obvykle pouze pro jednoho. Vhodné použití u obytných a průmyslových objektů, které jsou vybaveny tlakovou kanalizací, nebo technické možnosti neumožňují odvod splaškové vody pomocí gravitace.


Princip tlakové kanalizace Splaškové odpadní vody jsou svedeny do čerpací jímky, ať z jedné nebo více nemovitostí, a tyto jsou speciálním čerpadlem s mělnícím zařízením čerpány do stávající kanalizace nebo přímo do ČOV (čističky odpadní vod). Je vodotěsná a navržena jako samonosná za podmínek: osazení v zeleném pásmu- mimo komunikační trasy, vyloučení výskytu spodní vody, vyloučení jakéhokoliv jiného zatížení kromě zásypové zeminy. Poklop a strop je pouze pochůzný. Vstupní hrdlo má průměr 6mm a standardní výšku 2mm. AS–PUMP RDS je válcová a samonosná čerpací stanice určená především k přečerpávání splaškových vod do kanalizační sítě.


Naopak čerpací jímka AS–PUMP RDD , válcová, samonosná čerpací stanice, se nejčastěji využívá k čerpání dešťové vody. Každá šachta je vybavena vlastní řídící jednotkou (el. rozvaděčem). Naprostá vodotěsnost šachty ji předurčuje zvláště k použití pro ekologicky náročné stavby, především do míst se zvýšenými požadavky na ochranu podzemních vod. Dodáváme čerpací a přečerpávací šachty - jímky - pro gravitační i tlakovou kanalizaci.


Jímky jsou navrženy jako pojezdné pro přejezd vozidly, a pro umístění pod úroveň podzemní vody, díky tomu je není třeba žádným dalším způsobem dodatečně staticky zajišťovat. Rodinná firma se čtvrt století dlouhou tradicí výroby. Náš sortiment jsou plastové nádrže na vodu, žumpy, vodoměrné šachty, čerpací. AS–PUMP, které jsou určené k přečerpávání odpadní vody (nebo dešťové či podzemní vody).


Konstrukční řešení Šachta vrtané studny je samonosná, tj. Jedná se o plastovou (polypropylenovou) vodotěsnou nádobu. Stavební dílec je vyráběn. Základem naší nabídky je kompletní zajištění kanalizace pro Váš rodinný dům, včetně montáže a dalších navazujících prací. Dále provádím čištění vrtů, čerpací zkoušky a výrobu ocelových poklopů pro usazování na betonové skruže.


Navrhuji optimální řešení úpravy vody na pitnou pomocí certifikovaných domácích úpraven vod. K provedení k obetonování. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Doprava po celé České a Slovenské.


Noria Tlakan Pkanalizační šachta , čerpací jímka. Kan a ČesKan ROTO Šachta je určena k přečerpávání splaškových vod. Jde o ideální řešení pro napojení na výše uloženou gravitační kanalizaci, nebo pro napojení na systém tlakové kanalizace.


Vodoměrné šachty se dodávají v provedení pochozím nebo pojezdném. Filtrační šachta s vyjímatelným košíkem pro osazení před nádrž na dešťovou vodu nebo vsakovací galerii. Zajistí, že se do objektu za ní nedostanou hrubé nečistoty. Pak funguje jako šachta pro ukončení vrtané studny, v níž je umístěna potřebná technologie. Vodoměrná šachta HARD je samonosná, to znamená, že se při instalaci do terénu nemusí obetonovávat.


Veškeré prostupy kabelů a potrubí stěnou jímky jsou zatěsněny průchodkami. PP s minimální tloušťkou stěny mm. Jímka je opatřena výztužnými prolisy, díky kterým je samonosná a není třeba při instalaci jímku obetonovat. Přehled realizovaných zakázek v minulém období Čerpací a vsakovací šachty Čerpací šachta dešťových vod MŠ Svobodné Dvory Čerpací šachta.


FILTRAČNÍ NÁTOKOVÁ ŠACHTA DN 5(POD PŘÍVOD Z DEŠŤOVÉHO SVODU) Vhodná pro filtraci dešťové vody ze střech o maximální ploše 1m².

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky