úterý 30. dubna 2019

Stínící textilie na plot

Stínící tkanina na plot výška 150cm a další! Nejkvalitnější stínící síť na plot na trhu. Výhodou je snadná a rychlá instalace pomocí ok na okraji sítích a dlouhá životnost. Spona na uchycení stínící tkaniny na plot slouží ke snadnému připevnění stínící clony.


Upínka stínící tkaniny kulatá se k plotu upevňuje.

Zelená stínící tkanina na plot Bahia se zastíněním Vám zajistí. Porovnání cen textilie stinici na ploty, srovnání cen textilie stinici na ploty na portálu HLEDEJCENY. Ideální pro vytvoření soukromí na zahradě, terase nebo balkoně.


Oproti rákosu je síť na plot výrazně levnější a má delší životnost. Pokud nechcete být při koupání v bazénu, grilování, nebo práci na zahrádce rušeni pohledy zvědavých sousedů nebo kolemjdoucích, doporučujeme vaše. Netkaná textilie mulčovací a proti mrazu Mezi nejprodávanější netkané textilie řadíme dva základní druhy: netkanou textilie mulčovací (černá a hnědá) proti prorůstání plevele a netkanou textilii proti mrazu (bílá). Prodej pouze po celých rolích.


Díky těmto sítím dokážete během chvilky zastínit vaše soukromí na plotech balkónech apod od zvědavých očí.

V nabídce jsou barvy stínících sítí: zelená a antracit (šedá). Díky tomu brání před zvědavými pohledy kolemjdoucích. Druhotným použitím může být stínění skleníků, záhonů, pergol a dalších zahradních elementů. Síť na plot TEX se staly moderním hitem dnešních okrasných zahrad. Zdravím všechny kutily a jiné šikuly:-) Mám drátěný plot a koupil jsem na něj stínící textilii a po několika pokusech připevnění textilie škemrám o. Slouží jako dočasné řešení k zachování soukromí na vašem pozemku, než keře.


Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaký nápad na náhradu za stínící textilii na plot. Přijde mi, že jsou dost předražené a jelikož to chci. Zoubky na vnitřní straně pásky zaručují dobré upevnění. Tyto stahovací pásky se dají rukou nebo pomocí nářadí jednoduše zpracovat.


Konec pásky je mírně zahnutý a tím ho lze pohodlně zavést do hlavičky. Síť tkaná stínící Extranet se používá například jako zastínění zahrady, pergoly, ale také jako clona na drátěné ploty zahrad nebo sportovních areálů. Zastínění sítě Extranet je - procent.


Barva sítě je zelená, šíře m. Všechny stínící tkaniny si snadno a rychle namontujete na plot pomocí klipů, které nabízíme v několika variantách. Kromě všeobecně známých klasických zelených odstínů nabízíme i další aktuální barvy.

Pozor na dostupnost ks v detailu zboží u Pneu a Disku do 4ks , u ostatního zboží do 2Ks neplaťte za toto zboží předem dříve než Vám zašleme Objednávka. Síťovina se však hodí také k zastínění plotů kolem hřišť, sportovišť a dalších oplocených prostor. Alternativou této stínící tkaniny je zelená stínící síť na plot PLOTEX s průhledností.


Stínovky na plot vhodné jako clony na ploty, oplocení domu, na sportovní areály, na pergoly, na balkóny. Klips na stínící textilii Originální klipsa k připevnění stínící textilie na horní napínací drát. Zvětšená plocha klipu procvaknutá horním zpevněným okrajem zaručuje pevnější spoj při namáhání. Návod na montáž stínící tkaniny, sítě, úpletu Níže jsme pro Vás připravili návod na montáž stínící tkaniny, sítě na plot. Geotextilie a fólie, Sítě a podpěry pro rostliny,.


SOLEADO PRO 6m výška, zelená. Jsou velmi odolné proti povětrnostním vlivům a UV záření. Vysoce kvalitní a pevný materiál, který Vám zaručuje stálost a dlouhou životnost.


ZAHRADNÍ NÁBYTEK A PŘÍSLUŠENSTVÍ SOUPRAVY Dřevěné soupravy Kovové soupravy Umělý ratan (lisovaný plast) Umělý ratan Luxusní ratanový nábytek Och. STÍNÍCÍ TKANINA 150cm - stínící úplet - stínící tkanina na plot. Výška stínící tkaniny: 1cm.


Cena je uvedena za běžný metr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky