středa 24. dubna 2019

Kyslíkové tablety do vířivky

Schau Dir Angebote von Tablety auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Tablety dávkujte sběračem (skimmerem), plovákem nebo jiným dávkovačem při zapnutém filtračním zařízení. Bazénové kyslíkové tablety s vysokou koncentrací účinné látky v podobě aktivního kyslíku jsou skvělou alternativou pro domácí bazény či vířivky, pokud se chcete vyhnout přípravkům na bázi aktivního chloru.


Vždy přípravky používejte společně , aby se docílilo optimálního účinku a Vaše voda v bazénu byla křišťálově čistá. K trvalému ošetřování vody vložte každých dní tablet na m³ vody do. Po ponoření tablety do vody dochází k jejímu postupnému rozpouštění, kdy se.


Při úpravě vody je nutné na to brát zřetel.

Ošetření vody před použitím vířivky. U většiny případů je čerstvě napuštěná voda ve vířivce zakalená a tedy nedostatečně čistá. Je nutné ji ošetřit chemií. Díky pomalému uvolňování účinných látek z OXI Tablet lze tento přípravek dávkovat do bazénové vody přibližně 1x týdně.


Chemii do vířivky můžeme dávkovat automaticky, speciálním zařízením. Pro běžný domácí provoz postačí dávkování manuální ve formě tablet nebo tekutých přípravků. Alternativní řešení v podobě kyslíkových tablet. K desinfekci vody ve vířivce se někdy využívá vkládání tzv.


Obzvláště oblíbené jsou u našich zákazníků 20g kyslíkové tablety , které se snadno dávkují pro malý objem vody u vířivých bazénů. Prostředek se používá pro komplexní průběžné ošetřování vody v kombinaci s přípravkem Marimex Aktivátor. Běžné dávkování se pohybuje v množství tablety na 10.


Kyslíkové přípravky jsou vhodné pro plavce s citlivou pokožkou. Hodnotu obsahu aktivního kyslíku průběžně nejméně 2x týdně kontrolujte vhodnými testery u výstupu vody z bazénu do filtračního okruh. Pomalurozpustné tablety pro komplexní ošetření vody, používají se v kombinaci s přípravkem Marimex Aktivátor.


Nesmí se v žádném případě přímo vhazovat do nádrže.

Před použitím je nutné ověřit optimální hodnotu pH a vždy se řiďte návodem, uvedeném na výrobku, kde je doporučeno správné množství přípravku v závislosti na objemu vířivky. Přípravky s aktivním kyslíkem jsou buď jako tekutá forma, která se lije přímo do vířivky , nebo kyslíkové tablety s tekutým aktivátorem. Kyslík, úprava PH, odpěňovač a další chemie pro vířivky. Mezi další produkty, které použí. Použijte kyslíkové tablety Marimex Aquamar Spa , které se rozpustí do třiceti minut a spolehlivě odstraní nečistoty usazené ve vodě ve vířivce.


NIKDY NEHÁZEJTE TABLETY PŘÍMO DO VÍŘIVKY ! Přípravek se zásadně přidává do vody a ne naopak! Každý instalatér nebo zkušený odborník, který se zabývá kontaktem tekutiny na kovové i nekovové materiály, vám sdělí, že. Plavákodo dávkovacieho plaváka vložte potrebné množstvo tabliet. Nechajte plavák, aby sa voľne pohyboval po hladine bazéna, kde je väčší pohyb vody.


Rozpustné tablety (doba rozpouštění cca minut) pro komplexní ošetření vody, používají se v kombinaci s přípravkem Aquamar Aktivátor. Jsou stejně spolehlivé jako jakékoliv jiné. Tablety se používají zároveň s přípravkem Aquamar Aktivator.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky