pondělí 22. dubna 2019

Jak se zbavit kuny v podkroví

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Neporadíte mi někdo, jak se úspěšně zbavit kuny ? Máme ji na chatě už několik let a nemůžeme se jí zbavit - zkoušeli jsme všechno možný - od takových těch pískátek přes různý babský rady. Máme jí mezi střechou a sádrokartonem, kterým je obložená ložnice v podkroví. Kuna tam močí a kálí (nebo jak to napsat slušně:-)) a přííííšerně od toho celý.


Jak se v domě zbavit kuny ? Před deseti lety jsme dokončili podkroví , včetně zateplení izolací Rockwool. Bohužel firma, která pracovala pod nově postaveným. Kuny se totiž nastěhovaly do méně frekventovaného podkroví se všemi důsledky - všude hromady trusu.


Po marných pokusech s pastmi, pískajícími plašiči atd.

Je k dostání ve specializovaných obchodech (např. Les a lov) v drátěném provedení. A na jakou návnadu kuny do. Po roce nutno zopakovat. K tomuto účelu slouží pasti na kuny v podobě sklapců a klecí , kam je třeba kunu nalákat na nějakou její oblíbenou dobrotu – například vajíčko, šípky, třešně.


Sledujte trendy zdravého bydlení a sbírejte inspiraci pro bydlení v podkroví. Najdete u nás rady, tipy a nápady, jak pod střechou. Překousané kabely v autě. To jsou jen některé neklamné známky, že se u vás usídlila kuna. Nedávno jsme psali o strastech, které způsobují kuny , které se ubytují v autě.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Sicher durch den Winter. Díky této pasti sa kuny zbavíte v podkroví nebo v suterénu. Odlišují se jen v systému, který.


Na kuny se sice prodávají elektronické plašiče, ale po čase si kuna na jejich zvuk zvykne, stejně jako na lesklé předměty rozvěšené kolem stavení. Růžičková Pavla Když vidíte kunu nebo i lasičku někde na obrázku, je to krásné a velmi rozkošné zvířátko. Kuny mají rády nejen podkroví domů, ale líbí se jim také ve vyhřátém motorovém prostoru.


Především za chladného počasí vyhledávají tento teplý úkryt. Ja som mal tiež problén s kunou v podkroví dokonca mi zničila časť izolácie , no a ten rámus to sa už nedalo v noci spať ,nevedel som ako sa jej mám zbaviť no až pokyal naprišla s nápadom moja manželka a doniesla mi obranný sprej, ktorý som nastriekal do diery ktorou chodila no od vtedy máme od nej pokoj.

Chcete-li se kuny zbavit , nezapomeňte však na to, že byste neměli kuny střílet, respektive jakkoliv jinak zabíjet, protože jak kunu lesní, tak kunu skalní lze (s několika málo výjimkami oblastí, kde se vyskytuje tetřev hlušec, tetřívek obecný, jeřábek lesní a koroptev polní) lovit pouze v období vymezeném Vyhláškou Ministerstva zemědělství č. Netýká se to jen takových chalup ze dřeva, domů u lesa či v přírodě, ale může nás to potkat v podstatě kdekoliv. To je aspekt, o kterém často ani nevíme a při plánování domu, střechy nad tím málokdy uvažujeme. Zbavte se myší pomocí plašiče hlodavců. Pro koho jsou vhodné plašiče myší a jiných hlodavců?


Než se začne využívat různých ochranných prostředků, je dobré vědět, že kuny se nesmí trávit ani jinak zabíjet nebo chytat do pastí, je to trestné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky