pondělí 29. dubna 2019

Terasová prkna woodplastic

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC.


Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Téměř bezúdržbový materál se zárukou až let. Výroba na základě americké licence Strandex. Jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako terasová prkna (wood-plastic composite), a proto dosahují vysoké kvality a dlouholeté životnosti.


Chcete luxusní neokoukanou terasu, kterou nemusíte pravidelně udržovat? Nechcete se připravit o krásu a jedinečnost dřeva, ale chcete se vyhnout pravidelnému. WoodPlastic – výrobce terasových prken z WPC. Naše terasová prkna obsahují rozumný poměr polymeru a dřevní hmoty, kterým se docílilo vysoké kvality terasových prken. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Webová stránka bohužel nemůže být. Už na první pohled Vás zaujme struktura povrchu prkna. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Dokonale hebký povrch, na kterém se nikdy netvoří třísky. Jsou tak zcela bezpečné a skvělé pro chůzi bosou nohou. Jejich dokonalý povrch činí z teras designový skvost.


WPC terasy a terasová prkna Ty nejkrásnější chvíle, odpočinek, relaxace, grilování, četba …. Užívejte si na Vaší terase, která za to stojí a ostatní Vám ji budou závidět. Je to díky dlouhé životnosti na slunci i dešti, vysoké kvalitě a přirozenému vzhledu. WPC terasová prkna v barvě Latte, která jsou mírně poškozena přepravou.


U těchto prken je možný POUZE osobní odběr, kdy si sami vyberete a překontrolujete zboží. Dřevěná terasová prkna ve vysoké kvalitě. Odběr na našich prodejnách nebo zajistíme dopravu. Extra široké prkno s drážkováním ve barvách.


Vybírejte ze barevných variant plných terasových prken s drážkováním. Terasová prkna mohou být instalována například na betonovou podlahu nebo na plastové podstavce. Pokud jsou položena na jiný zhutněný povrch než beton, musí být nosiče podepřeny betonovými podpěrami, aby se zabránilo klesání do podkladu.


Jednoduchý a moderním design terasových prken s povrchem připomínající drásané dřevo s patinou starých podlah Top Rustic. Přirozený vzhled dřeva, trvanlivé a pevné. Tento materiál nevyžaduje žádnou údržbu z hlediska ochrany proti hnilobě, plísním, dřevokazným houbám nebo hmyzu. V tomto případě je velmi důležitá trvanlivost dřeva.


Dřevo se dělí do různých tříd trvanlivosti, přičemž existují dřeviny vhodné speciálně pro exteriérové použití. Vynikající vlastnosti v tomto směru vykazují zejména tepelně upravené dřeviny, které si dlouho bez potíží udržují svoje vlastnosti a tvar. Předností teras z prken o šířce 1mm je rychlejší montáž, úspora spojovacího materiálu a unikátní vzhled díky menšímu množství spár. Terasy WPC - Wood-plastic mohou být v provedení - metrových terasových prken WPC nebo skládaných kazetových dezénů.


WPC si rychle získávají oblibu po celém světě, nyní si je nově mohou pořídit také Češi, a to díky tuzemskému výrobci WPC – WOODPLASTIC. Návod na stavbu dřevěné terasy Uzavřený způsob Uzavřený způsob montáži dává dřevěné venkovní terase atraktivní a estetický vzhle protože je skryta příchytka k terasovým prknům. Jde o plná prkna WPC - Woodplastic, prkna jsou hnědá, šíře prken 180mm.


Velmi zachovalá, jako nová, životnost je desítky let bez jakéhokoliv servisu a starostí. Terasa má m dá se sestavit do jakéhokoliv tvaru. Je to včetně nosníků, klipů, šroubů, orámování terasy a veškerého dalšího materiálu. Možno vidět v Dolních Břežanech. Dřevní vlákna (celulóza) jsou získávána z dřevin, slámy, bambusu, konopí a další.


E-SHOP slouží jako objednávkový systém pro obchodní partnery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky