úterý 16. dubna 2019

Zelená síť na plot

Ideální pro vytvoření soukromí na zahradě, terase nebo balkoně. Oproti rákosu je síť na plot výrazně levnější a má delší životnost. Horní a dolní okraje tkaniny jsou vybaveny otvory pro uchycení v intervalu 5cm. Síťovinu je možno příčně dělit střihem nebo řezem. Nejkvalitnější stínící síť na plot na trhu.


Stínící tkanina na plot výška 150cm a další!

Na sieťach sa nachádza spevnený okraj s okami, ktoré slúžia práve na montáž. Cez oká postupne prevlečte drôt alebo sťahovaciu pásku, zatiahnite a presahujúcu časť odstrihnite. Sieť umiestňujte z náveternej strany. Skladová dostupnost: min.


Horní a spodní okraje mají oka pro upevnění tkaniny na plot. Oka jsou od sebe vzdáleny cm. Vyniká dlouhodobou životností. Síť na oplocení zelená stínění.


Pro skleníky, rostliny, oplocení či snížení průhlednosti, na terasy, zahrady.

Zakrývací zelená textílie na ploty mají široké uplatnění na zahradách, lesnictví nebo zemědělství. Všechny druhy zastínění lze použít také pro zvýšení soukromí na vaší zahradě či terase, jako ochranu před poryvy větru, anebo ke zútulnění vašeho posezení na zahradě, balkónu. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Krycí síť na terasy, zahrady, balkóny, ploty, rekreační oblasti, sport.


VLASTNOSTI: Vytváří účinnou ochranu před extrémním slunečním zářením. Každá síť je tedy celkově o 3cm širší, než je uvedená šíře (uvedená šířka = čistá plocha po zahnutí lemů). Zahradní clona na plot – stínící tkanina – síť – účinně tlumí poryvy větru, omezuje.


Prohlédněte si cenové nabídky na Dehco clona na plot stínění HDPE tkanina zelená od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Tieniaca clona na plot na estetické oddelenie vášho pozemku, alebo záhrady. Plotex stínící tkanina zelená se nejčastěji používá na drátěné ploty, kde zabraňuje průhlednosti.


Nahoře a dole jsou žluté pásky s oky, které slouží k snadnějšímu uchycení na plot. Do počtu kusů zadejte kolik metrů (délku ) dané výšky chcete. Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu.

Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Dvojitá vazba a přesná tkanina z ní dělá top produkt ve své třídě. Tieniaca plachta na ploty (tieniaca sieť na plot ) je vyrobená zo polyetylénu. Ke snadné instalaci vám poslouží oka podél okrajů.


Tato brána patří mezi oblíbené brány , je vhodná především ke svařovanému pletivu. Připevnila bych ji znovu stejně, ale na síť bych v odstupech tak cca 5m přidělala svisle laťky s uchycením nahoře a dole na plot. Komu připadá štípaný bambus příliš tenký a lehký, ten si může na plot nebo zábradlí přichytit rohož ze svazků dřeva.


Jedná se o prameny podobné copánkům, jež jsou opět protkány pozinkovaným drátkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky