čtvrtek 25. dubna 2019

Plastový kanistr

Behalten Sie den Überblick! Aufbewahrungssysteme von Certeo. Bei Wer liefert was treffen sich berufliche Einkäufer mit echtem Bedarf! Du suchst nach Canister?


Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis. S registrací UN, pro motorové nářadí.

Vlhčící nádoba na hořlavé látky l. Je opatřena rukojetí k uchopení a nálevkou. Určeno pro palivo, oleje a vodu. Kanystr je opatřen držadlem pro snadné přenášení a manipulaci. Součástí je šroubovací červené víčko.


Hmotnost kg- 35-29-Další nejprodávanější. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě.

Hodnotenie produktu:. Tagy: výroba plastových kanystrů, plastové kanystry, plastové kanystry na vodu, plastový kanystr 10l, plastový kanystr 5l, výroba plastových obalů, výroba plastových nádob Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním. Plastový kanister na PHM dodávame vrátane špeciálnej nálevky, k. Kanystr plastový litrů je dobře skladný v autě a taktéž dobře se z něho pomocí hubice nalévá benzin do nádrže vozidla. Jsem s tímto velmi spokojen,neboť dříve jsem vozil kanystr plechový litrů,který zbytečně zabíral velký prostor v kufru vozidla. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další.


Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet. Nabídka plastových kanystrů pro skladování a převoz pohonných hmot PHM, pitné vody a látek potravinářského průmyslu. Barel si můžete vyzdobit dle gusta-samolepky součástí balení.


Kanistr na vodu ve dvou velikostech. Neu: Jobangebote Für Pflasterer. Odolná proti deformacím, ve vzoru Nash Lake Legends. Kanystry a další plastové nádoby skladem k odběru. Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu.


Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy. Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na.

Pak jistě užijete tento velmi kvalitní plastový kanystr určený speciálně na pohonné hmoty. Díky objemu litrů vám zaručí dostatečnou rezervu benzínu či nafty na spoustu dalších kilometrů. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek.


Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Stačí na jedné straně naplnit benzín z čerpací stanice a na druhé straně 2taktní olej a poté protřepat kanystr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky