úterý 16. dubna 2019

Sekání trávy ceník

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Hodně záleží na stavu trávníku, přístupnosti a vzdálenosti pozemku, na ročním období apod.


Dle náročnosti terénu se cena pohybuje od po Kč za m2. Konkrétní cena se odvíjí od plochy , výšky a kvality trávníku , rovinatosti, svažitosti a překážek (např. stromy, keře, květinové plochy) a zda budete chtít i její likvidaci (sběr a odvoz posekané trávy). Uvedené ceny jsou pro plochy 750ma více.


Pro menší plochy jsou ceny stanoveny indivuduálně.

Ceník sekání trávy a svahového sekání trávy Ceník sekání trávy - Praha a okolí Každý pozemek je jiný, každý má jiná specifika (velikost, sklon, množství překážek v sekání, atd.) a proto je potřeba vždy pro přesnou kalkulaci naše návštěva na místě údržby. Ceník Cena služby závisí na množství (m , počet kusů apod.), a je-li služba provedena jednorázově, opakovaně, nebo je-li podepsána smlouva o dlouhodobém využívání našich služeb. Cenu za sekání trávy zjistíte během jednoduchých kroků.


Poté si službu můžete snadno objednat. Sekání trávy Svěřte Váš trávník do našich rukou a nebudete litovat! Veškeré sekání provádíme vlastní benzínovou sekačkou, posekanou trávu odnosíme na Vámi požadované místo nebo si ji odvezeme. Sekání svahů je specifické tím, že nelze použít běžnou techniku z důdodu velkého sklonu s nebezpečím převrácení a svahové dostupnosti strojů.


Naše technika s pohonem 4xs tímto nemá problém a dle měření nahrazuje práci až 5-ti pracovníků s křovinořezy. Nestíháte sekat trávník, nebo vás to nebaví? Postaráme o váš trávník a na vás zůstane se pouze těšit ze stále krásného zeleného koberce. Cena se vždy liší v závislosti na terénu a povaze vašeho porostu.


Náš pracovník vám vždy na místě oznámí a zapíše do objednávky předběžnou cenu. Ceník jsou konkrétní u palivového dřeva a našich dřevěných a kovaných dekorativních výrobků. Nabízím kvalitní služby za příznivé ceny.


Nesnažím se být nejlevnější, ale férový, poctivý a spolehlivý.

Moje práce mě baví, živí a naplňuje. Ceny našich služeb vždy konzultujeme se zákazníkem a většinou vytváříme individuální cenovou nabídku dle náročnosti prací. Ceník údržby zeleně však odpovídá našim zkušenostem a pomůže Vám vytvořit si základní představu o nákladech prací spojených s údržbou zeleně. Nemáte-li na sekání trávníků čas, svěřte jej do rukou naší úklidové firmy v Brně. Ceny bez DPH Možnost odvést a zlikvidovat posečenou trávu.


Ceník pronájmu štípačky Vám rádi zašleme na vyžádání. Ceník likvidace křovin robotickou sekačkou a frézování pařezů pro Vás připravujeme. Pro bližší info nás kontaktujte na tel. Hydroizolace, revize a oprava ploché střechy s využitím moderních materiálů a technologií.


CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU. Sekáme levně, rychle a pečlivě! Pro objednání termínu sekání volejte tel.


Ceník Ceny prací vždy konzultujeme se zákazníkem a jsou vždy přizpůsobeny individuálně na míru dle náročnosti prací. Ceny údržby zeleně a zimní údržby lze obecně přiblížit pro představu v orientačním ceníku, který nalezenete níže. Přijedeme, dohodneme, posekáme, odvezeme. Posekanou trávu je možno shrabat a uložit na pozemku, nechat sušit pro zvířata nebo odvézt.


Sekání si objednáte pohodlně přes tyto stránky nebo telefonicky a ihned se dozvíte konečnou cenu za posekání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky