středa 17. dubna 2019

Profilové nůžky

Kombinované hydraulické profilové nůžky Metallkraft HPS S Hydraulické strojní nůžky , které mají čtyři funkce stříhání a děrování materiálu. Profilové nůžky lze nalézt v řezárnách každého většího průmyslového podniku. Tyto efektivní stroje mohou mít širokou škálu funkcí.


Především se používají pro přesné střihání ocelových profilů, a na rozdíl od pil na kov, stříhání neprodukuje třísky. Zde máte uvedeny všechny použití stroje tvářecí i obráběcí na kov, které máme aktuálně v nabídce.

Pokud jste Vámi poptávaný stroj v naší nabídce. Z kategorie nůžky na plech a profily nabízíme nůžky pákové, tabulové a profilové ruční nůžky. Pákové nůžky jsou kvalitním výrobkem pro řemeslníky. Další informace naleznete v popisu dražby na Extrh.


Tyto stroje poskytují obrovskou variabilitu plechotvářecích prací a vyznačují se mimořádnou spolehlivostí při dlouhodobém užívání. Vyberte si a objednejte profilové , pákové či tabulové strojní nůžky od nás Nabízíme široký sortiment ručních pákových, tabulových a profilových nůžek na plech. Masivní litinové provedení mají strojní nůžky do dílen a průmyslových provozů.


Prodám profilové nůžky NPM 1 výroba Strojáreň Piesok , nůžky jsou na pevném stojanu , nová el.

MK POUŽITÉ STROJE - nabídka všech použitých strojů. Popis: Použité, plně funkční. Náhradní nože pro pákové nůžky Metallkraft PS 125. Ohraňovací lisy, tabulové nůžky, zakružovačky plechu, zakružovačky profilů, ohýbačka plechu, ohýbačka trubek, univerzální profilové nůžky s děrováním. V našem showroomu máte ideální příležitost v klidu prodiskutovat potřeby Vaší výroby přímo u strojů.


Dražební a aukční portál společnosti Dražbyprost nabízí prodej nemovitostí i movitého majetku formou dobrovolných i nedobrovolných dražeb, aukcí. This video is unavailable. Vtahovací kladka umožňuje uložit profil bez námahy do drážky. Internetové stránky vytvořila firma BlueGhost.


Chcete s námi spolupracovat? Pro více informací nás kontaktujte na tel. Ruční pákové profilové nůžky.


Prodám pákové profilové nůžky v pěkném stavu, nože ostré, dobře seřízené. Jednoválcové stroje řady M-crop jsou určeny pro děrování, dělení a. V případě, že budete mít. Univerzální hydraulické profilové nůžky s děrováním GEKA MICROCROP 36.


Pět funkcí stříhání a děrování.

Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Vhodné jsou i pro stavební ocel. Tuhá a masivní konstrukce nůžek.


Tyto tabulové nůžky mají spodní hydraulické válce. Nůžky : Jaroslav Kamenčák : kamencak. Na rozdíl od jiných nůžek mají nůžky TS klouzavý pohyb berana, což umožňuje přesné vedení berana, lehké nastavení vůle, stejně jako nastavení úhlu střihu na odstranění vrtulovitých odstřižků z tenčích plechů. We purchase insert carbides, cutting inserts for the best price ! Carbide tools, craftsman tools and materials in our stone shop!


Pedicat 3ocel plochá 300xúhelnik 80xkruh. Od svého vzniku nabízí společnost MOZEZ, s. Prodáme níže uvedené použité stroje, možno i jednotlivě, vše možno ukázat v provozu pod proudem. Svářečka TIG - ESAB - LTL 3- vodou chlazená.


Zkontroluljte nabídku později. Pokud Vámi hledaný stroj není v naší nabídce nebo nevyhovuje Vašim požadavkům, pošlete nám prosím Vaši poptávku. V této kategorii nabízíme kovoobráběcí bazarové použité stroje-soustruhy,brusky,frézky,lisy vrtačky,svářečky,pily,nůžky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky