pátek 26. dubna 2019

Vysokotlaká hadice

Our hydraulic hoses reach and exceed 8bar (46psi) and excel e. Oboustranně vybavená inovativním ručním šroubením EASY! Navíjení hadice na buben prodlužuje její životnost. Samonavíjecí buben z odolného plastu.


No-Skive GlobalCore vysokotlaká hydraulická hadice.

Vhodná pro hydraulické kapaliny na bázi minerálních olejů, glykolu, mazací oleje, vzduch a voda. Prodlužovací hadice Bosch pro vysokotlaké čističe od stejného výrobce vám pomůže dosáhnout potřebné délky při náročném čištění. Vysokotlaká hadice Bosch m. Nabízíme Vám zahradní hadice PATRIOT ve třech kvalitativních řadách – Silver Line, Gold Line a Diamond Line. Všechny jsou vyrobeny v České republice. Určeno pro vysokotlaké čističe Bosch AQT 33–1 AQT 35–a AQT 37–13.


Popis VT hadice KÄRCHER m, DN 3bar, prodloužení.

K rozšíření akčního rádiusu při přáci s vysokotlakým čističem. Popotažením hadice se západka aretace uvolní a hadice se navíjí zpět do bubnu. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Hyd­rau­lické hadice jsou sací, níz­kotlaké, stře­do­tlaké, vyso­kotlaké, ale také v pro­ve­dení UHP (Ultra High Pres­sure) pro ultra vyso­kotla­kou hyd­rau­liku a řezání vod­ním paprskem.


Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic , spon, zahradního nářadí. All about our products in the category industrial hoses, cable protection systems and client-specific special products.


Tenká, vysoce flexibilní vysokotlaká hadice pro manometr, volitelně v délce - m. Dvojitý vnější oplet z kevlaru. Lock DN m délka, tlak až 2bar. Pro vysokotlaké nástavce nebo kombinované mycí nářadí. Ideální pro průjezdní výšky do m. Nízkotlaké speciální hadice.


Hydraulické hadice středotlaké. Koncovky pro hadice Parker.

Ochrana hadic - spirály a návleky. Slouží pro spojení hořáku s regulátorem tlaku plynu. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je buben opatřen otočným držákem. Své zákaznické číslo najdete na faktuře společnosti Würth, dodacím listě nebo na potvrzení objednávky (vpravo nahoře na první stránce).


Hadice je v případě opotřebení vyměnitelná. Vybavená vnitřním závitem M22x5. Tlak, který je v láhvi, jde přímo hadicí ho měřícího přístroje. Přehled o tlaku v láhvi je vždy aktuální.


Prodloužení vysokotlaké hadice pro vysokotlaké čističe KÄRCHER. Kvalitní a robustní vysokotlaká hadice DN délka m, zesílená textilní vložkou, s ochranou proti zlomení a mosaznou přípojkou pro dlouhou životnost. Výše můžete zvolit délku tlakové hadice a typ. Díky této hadici je Váš plynový regulátor DuoControl nachystán pro použití kdekoli na cestách.


V případě potřeby hadice osadíme požadovanými koncovkami. Podle typu aplikace může být koncovka z pozinkované oceli, nerezu, mosazi nebo hliníku. Pracovní tlak bar, max. Po dohodě je možné objednat hadice i jiných průměrů pro kapaliny s různou viskozitou.


Skupina pryžových hadic určených pro dopravu průmyslové vody a vzduchu obsahuje hadice , které jsou nejuniverzálnější a také nejvíce používané. Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky