pátek 19. dubna 2019

Jímka na dešťovou vodu cena

Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky, které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky, jímky na deštovou vodu , čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Ze střechy jsou dešťové vody odváděny okapem přes lapače splavenin, na přítoku do jímky na dešťovou vodu musí být osazen účinný filtr. Přítokové potrubí musí být osazeno tak, aby nedocházelo k víření vody a usazenin na dně jímky, každá jímka má bezpečnostní přepa kterým odtéká voda z jímky při jejím naplnění dále do kanalizace nebo vsakovací jámy na pozemku.


Dovezeme vám celý komplet jímky na dešťovou vodu včetně příslušenství přímo na místo dle vašeho uvážení.

Odvíjet se bude od celkové vzdálenosti, již bude nezbytné urazit až na místo určení. Nádrže na vodu, jinak také jímky na vodu - slouží k zachycení a využití dešťové vody. Akumulujte dešťovou vodu v nádrži nebo jímce. Naše betonové nádrže na vodu a jímky je možné využívat pro zachycení a zpětné užití dešťové vody.


Jímky, žumpy, nádrže na dešťovou vodu Jímky se využívají především jako žumpy, ale díky kvalitním materiálům se využívají jako nádrže na dešťovou a pitnou vodu. Naše jímky nacházejí využití u rodinných domů, chat a komerčních budov. Hodně záleží na co budete využívat dešťovou vodu , jestli na zalívání zahrady, mytí auta, sprchování ,splachování WC apod.

Vše záleží na co budete jímku používat. Nádrže na dešťovou vodu - to jsou kvalitní plastové samonosné jímky z jednoho kusu na sběr a využití dešťové vody. Německá kvalita přímo od výrobce.


Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za výhodné ceny! Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes! Konstrukce nádrže na dešťovou vodu je vyrobena tak, že není nutné ji celou obetonovat. Statiku zajišťuje její konstrukce. Hlavní funkcí nádrže je zajištění nepropustnosti směrem z nádrže i směrem dovnitř.


Jako jímka na dešťovou vodu (nádrž na vodu – retenční nádrž), se samozřejmě dá využít i jímka , která dřív sloužila jako žumpa. Pokud jste dřív zakoupili, nebo plánujete zakoupit jímku na splašky (žumpu), ale ve vaší obci plánují časem kanalizaci, doporučujeme jímku již při výrobě nachystat tak, aby se dala jen přepojit a využívat na dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací. A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím.


Tyto zásobníky vody můžete následně využít pro zavlažování zahrady, praní, splachování WC a mytí aut. Díky akumulaci dešťové vody můžete mít značné úspory. Dešťovou vodu pak mám přes domácí vodárnu hnanou na splachování záchodu a do zahradní hadice.

Jímku jsem betonoval sám a použil jsem šalovací tvárnice 20cm. Kromě materiálu se musíte rozhodnout, jestli dáte přednost podzemní, nebo nadzemní nádrži na vodu. Podzemní nebo nadzemní nádrž na dešťovou vodu. Jestli zvažujete nadzemní nádrž, je třeba vybrat samonosnou variantu.


Nádrž na dešťovou vodu samonosná o objemu mse ukládá na pevnou základovou desku a následně obsypává zeminou. Slouží pro skladování užitkové vody k jejímu dalšímu použití např. Betonové jímky - nádrže na dešťovou nebo odpadní vodu.


Záleží na tom, jestli aktuálně hodláte dešťovou vodou zalévat, anebo ji potřebujete také na další užitné činnosti v domácnosti. V prvním případě by mohla postačit i varianta s menším objemem pohybujícím se třeba kolem m³. Jinak se ale spíše vyplatí volit nádrže s objemem spíše dvojnásobným. V každém případě počítejte raději s větší nádrží, aby v ní voda vydržela delší dobu, a vy jste ji mohli využívat dle vlastní libosti.


Filtr na dešťovou vodu: - filtr je vybaven vyjímatelným filtračním košem. Koncipován je pro střechy do velikosti až 500m doporučujme ale užití u střech s plochou do 300m2. Zachycená dešťová voda se dále využívá k zalévání zahrady, splachování nebo praní.


Instalace plastové nádrže na dešťovou vodu do země je velmi jednoduchá. Samonosná jímka na dešťovou vodu je vyrobena z kvalitních materiálů, je 1 nepropustná. Vyznačuje se dlouhou životností a bezúdržbovým provozem. Nejlepší cena a možnost dopravy.


Prodám ocelové nádrže vhodné na dešťovou vodu , retenční nádrž, akumulační nádrž, pitnou vodu , jímka , septik, fekal. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky