středa 24. dubna 2019

Skimmer k bazenu orlando

Trusted Shops zertifiziert! Ob Beratung, Reparatur oder Montage: Wir setzen alles daran, Ihre Träume zu realisieren. Entdecken Sie die Riesenauswahl. Aqua-Jogging und mehr Spaß!


Bedienbarkeit – jetzt informieren! Pool – mit Poolpowershop! Skimmer určený pro bazény Orlando. Univerzální závěsný skimmer. Závěsný skimmer pro bazény Tampa, Florida či Intex easy set a I. Bazény Orlando Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plechu, jehož povrch je opatřen galvanizací.


Konstrukce je pevná, odolná a také dovoluje více využít celou vodní plochu, než je možné u nafukovacích bazénů. Bazénový skimmer ,Zavesný skimmer Intex. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Porovnání cen skimmer k bazenu orlando montaz, srovnání cen skimmer k bazenu orlando montaz na portálu HLEDEJCENY. Uvnitř skimmeru bývá zpravidla košík pro zachycení hrubých nečistot a skimvac pro.


K bazénům Orlando a Azuro, které mají skimmer Olympic můžete pískovou filtraci připojit přímo. K bazénům Tampa, Florida, Intex Easy set a Frames set je nutné dokoupit plastový průchod stěnou bazénu. Výšku je možno nastavit vertikálním prodloužením. K bazénu můžete připojit kartušovou i pískovou filtraci. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Náhradní průchod stěnou pro nadzemní bazény Orlando. Marimex průchod stěnou pro bazén Orlando v 91m. Tento průchod nelze použít pro jiný.


Nadzemní bazén Orlando o průměru m. Stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou. Obsahem balení bazénu jsou schůdky, skimmer na. Prichytáva sa na nafukovací golier alebo na kovovú konštrukciu bazéna. Pro kvalitnější a rychlejší filtraci doporučujeme zakoupit filtraci pískovou.


Detailní popis produktu. S bazénem Orlando zapomenete na všechny starosti a užijete si to pravé domácí osvěžení. Jedná se o velice oblíbenou řadu.


Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká hladina vody aj ľahké sprevádzkovanie. Po koupací sezoně ho není nutné rozebírat a uklízet, ale stačí jej patřičně zazimovat a další rok před koupací sezonou odzimovat a začít znovu používat. Menší skimmer vhodný zejména pro nadzemní bazény s fólií.


Osobní odběr na pobočkách. Pre pripojenie filtrácie k bazénu nie je potreba dokúpiť ďalšie vodoinštalačný materiál (hadice, spony), všetko potrebné je už súčasťou balenia. Nečistoty, jako jsou hmyz, listí a další plovoucí nečistoty, jsou nasávány do sběrače a zachycovány v sítu na nečistoty.


Technická data: skimmer nasávací koš nečistot z hladiny připojovací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky