pondělí 29. dubna 2019

Recyklovaný plast desky

Výrobky z recyklovaných plastů od českého výrobce. Nabízíme plastové plotovky, plastová zatravňovací dlažba, plastové desky , plastová dlažba. Máme zkušenosti s extruzí standardních lesklých barev, metalických barev a také matných barev.


Tyto prvky jako montované protihlukové stěny, latě, kůly, zatravňovací dlaždice, kabelové žlaby a další profily jsou určeny převážně pro dopravní infrastrukturu, pozemní stavitelství a zemědělství. Uplatnění najdou v zemědělství, stavebnictví i na zahradě, kde díky polodrážce na delší straně vytvoří třeba dokonale neprůhledný plot.

AKYLUX jsou vhodným materiálem pro kutily. Kancelářský nábytek, kancelářský. Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod značky, zpomalovací prahy, poklopy nebo kabelové mosty.


Vedenia reťazí a remeňov s menšími nárokmi na životnosť. Bočné a spodné vedenia dopravníkov a prepravovaného materiálu na linkách. Objednejte si umělohmotné desky on-line a získejte následující výhody: - Umělohmotné desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Polykarbonátové desky a střešní krytiny. V našem sortimentu naleznete jak nejlevnější sklolaminátové desky pro zastřešení přístřešků tak vysoce odolné speciální plasty určené pro odvětví průmyslu a strojírenství. Vrstvené barevné desky polyetylenu pro frézování konstrukčních prvků dětských hřišť jsou stále oblíbenějším a dostupnějším materiálem, který umožňuje vyrábět designové, kvalitní, funkční a bezpečné prvky dětských hřišť.


Recyklovaný plastový kůl pro ohrady. Jsme prodejní místo Transformu Lázně Bohdaneč,. Nakupte levně u nás, jsme specialisté na el. Obrázky jsou pouze informativní.


Nová generace ohradních kůlů. Polywood - recyklovaný plast Polywood je kompozitní stavební materiál vyrobený z termoplastů. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Tento plastový materiál je navržen tak, aby vypadal jako dřevo, které často nahrazuje. Plastové desky a polotovary.


Dodáváme plastové desky v mnoha rozměrech, tloušťkách a druzích materiálu, především pro strojírenské účely. Kuchyňské pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Provozujeme dva vlastní specializované eshopy - desky na zastřešení pergol, plexisklo, plný polykarbonát a skleníky, pařníky, zahradní domky na nářadí.

Bez nutnosti registrace, plný sortiment zboží, pohodlný a přehledný výběr za ceny výrazně výhodnější než v tištěném ceníku. Klikněte na ikonu eshopu. Pro zatočení obrubníku je potřeba plast nastřihnout viz detail na obrázku.


Neviditelný obrubník je ideálním řešením pro rozdělení zahradních ploch (tráva, mulčovací kůra, štěrk, chodníky). Komůrkový polykarbonát SUNLITE 10mm čirá. Krytinu vyrábí z recyklovaného plastu kabelových izolantů. Jde o měkčené PVC, jehož hlavními výhodami vzhledem k použití na střechách jsou.


Rychlovazač papírový - desky na děrované papíry, recyklovaný kartón nebo prešpánové. Všechny produkty v mnoha barvách, formátech, vyrobené z různých materiálů, široké spektrum využití. Kalendář Kategorie Papír. Koš na papír a stojánek na tužky Kategorie Papír. Tyto desky jsou tužší a odolnější proti nárazu oproti polykarbonátovým deskám s jednou komorou.


Nadstandardní záruka let, UV stabilita, vysoká odolnost. Veškeré polykarbonátové desky skladem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky