úterý 30. dubna 2019

Plašič vrabců

Plašič ptáků zamezí výskytu okřídlenců ve výrobnách a skladech potravin, ochrání stavební materiál , odežene ptáky ze stadionů a jiných sportovních ploch. Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) holubů, špačků, vrabců , kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací.


Přímo od českého výrobce. Plašič ptáky nezabíjí, ani nezraňuje, pouze vymezuje prostor ve kterém by se neměli pohybovat.

Co se pak týče konkrétních druhů ptáků, v našich podmínkách se jedná především o využití jako plašič holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. I to je možnost, jak se bránit před invazí vrabců. Deramax-Bird je určený pro ochranu vnitřních i venkovních prostor.


Na českém trhu je také možno sehnat speciální elektronické plašiče ptáků, které je možno použít právě i na vrabce. ELEKTRONICKÝ PLAŠIČ PTÁKŮ Elektronický odpuzovač holubů, špačků, racků, vran, strak, a jiných ptáků. Bird Repel vydává zvláštní zvuky, které jsou ptákům nepříjemné. Vrabců samozřejmě valem ubývá kvůli tomu, že mizí jejich přirozená hnízdiště, úkryty a teritoria.


Takže dojem, že je vrabců dost, je bohužel milný.

Kvalitní ultrazvukový plašič ptáků vyráběný v České republice. Deramax‐Bird je určený pro ochranu vnitřních i venkovních prostor. Akustický plašič ptáků věrně napodobuje křik dravých ptáků a tak šetrným způsobem zahání vrabce, špačky, kosy a jiné ptáky.


U těchto přístrojů lze obvykle nastavovat hlasitost a zapínat je pomocí časové automatiky. Akustické plašiče ptáků kvůli jejich vysoké hlasitosti není vhodné používat v blízkosti lidských obydlí. Jsou určeny hlavně do sadů a vinic. Harmony Plašič ptáků se závěsem a obrtlíkem 3mm.


Solární ultrazvukový plašič ptáků GARDIGO velmi účinné plašení. Vysláním vysokofrekvenčních ultrazvukových vln zažene holuby , kosi, straky, vrabce i jiné. Havran je přirozený nepřítel holubů , špačků, vrabců a kosů, proto je výhodné použití plastové makety, která se dá buď zavěsit, postavit nebo zabodnout na. Co se pak týká konkrétních druhů ptáků, v našich podmínkách se dá Deramax – Bird použít především jako plašič holubů, špačků, vrabců , kosů, havranů, vran apod.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. V našich podmínkách se přístroj využívá jako plašič holubů, špačků, vrabců , kosů, havranů, vran apod. Plašič se může využívat ve vnitřních a venkovních prostorách.


Přístroj ptáky nezabíjí ani nezraňuje. Plašič je účinný proti holubům, špačkům vrabcům a dalším ptákům. Kromě toho je plašič vrabců velmi snadný a může být opakovaně použit tak často, jak je požadováno.

Vhodné pro odpuzování a ochranu proti ptákům Plašící maketa havrana SWISSINNO, která odpuzuje ptáky, děsí malé ptáky, a proto nás může chránit před zdroji nebezpečí. Funkce a spolehlivost tohoto typu plašiče byla ověřena u holubů, špačků, vrabců , kosů, havranů, vran apod. Použití špičkových součástek a materiálů spolu s kvalitním zpracováním zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost.


Plašič vtákov maketa sokola napomáha vyhnať malé vtáctvo ako holuby, ďatle, sýkorky, drozdy z Vašej záhrady , balkóna alebo terasy, a tak ochrániť. Pro vnitřní i venkovní použití: haly, obchody, sklady, přístřešky, rampy, venkovní rošty atd. Váš nákupný košík je prázdny!


Odpuzovač Deramax Bird - plašič ptáků - profisat. Zařízení je odolné vůči vlhkosti, nicméně v případě využití ve venkovních prostorách je bezpodmínečně nutné chránit přístroj před přímým vlivem deště a sněhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky