úterý 30. dubna 2019

Plechové garáže bomstal

Největší výrobce plechových garáží v Evropě Kontaktujte nás v době 8. Naša firma, pôsobiaca na slovenskom trhu, ponúka zákazníkovi široký sortiment montovaných plechových garáží. Základná stavba garáží pozostáva z. Montované plechové garáže , voliéry pre psov. Okrem čím najlepšej kvality tovaru a našich služieb Vám chceme. NOVINKY Novinky vyráběné naší společností.


Kotce pro psy typu BOKSER Kotce z vodorovných profilů. Garáž PROLINE Přerytá konstrukce. V našej ponuke nájdete kvalitné garáže vyrábané modernou technológiou, ktoré uspokoja aj náročných zákazníkov. Zaručujeme Vám 1 spokojnosť. Vyrábame podľa Vášho želania rôzne oceľové konštrukcie, prístrešky, kiosky, toalety, altány, haly, ale naším hlavným výrobkom sú plechové garáže.


Výhodou je aj to, že sú mobilné a takmer ihneď pripravené plniť svoj účel. Preto sa s obľubou využívajú aj v stavebníctve ako tzv. Rýchle sklady pre úschovu materiálu. Svým vzhledem jsou ozdobou každé nemovitosti , neboť můžete zvolit jakoukoliv barvu ze vzorníku RAL.


Najpredávanejšie plechové a drevené garáže v SR. Dodávame plechové garáže a sklady rôznych rozmerov. Sme schopní dodať plechovú garáž podľa priania zákazníka. VYUŽITE NÁŠ KONFIGURÁTOR GARÁŽI A. Naše certifikáty Certifikáty ke stažení.


Certyfikat zgodności ZKP Konstrukcje stalowe klasy EXC stáhnout. Tyto konstrukce mají široké využití mimo jiné pro plechové garáže, skladovací zařízení, dílny, sklady a podobně. Vybrané garáže si zároveň můžete před koupí prohlédnout v některém z ukázkových center (dostupnost v konkrétním showroomu doporučujeme telefonicky ověřit). Vážení zakazníci, srdečne Vás vítame na našej inetnetovej stránke, venovanej plechovým garážam.


Plechové garáže Naší hlavní činností je výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zavolajte ešte dnes BOMSTAL Slovakia, s. Produkty a služby: plechové garáže , drevené ploty, drevené garáže , voliery pre psov,. Szczyrzyc – Hodnotenie 2. Výroba a predaj garáží, plechových hál, prístreškov, šatní. Nejde se domluvit na dodání zakázky.


Možnosť vyrobenia konštrukcie akýchkoľvek rozmerov, s dvojkrídlovou alebo výklopnou garážovou bránou, s ľubovolnou úpravou totožnou s potrebami a nápadmi klientov. Nabízíme také skladové montované haly. Kvalitní montované plechové garáže , zahradní domky, stavební buňky, dřevníky, skladiště, prodejní stánky, garážová vrata v rámu (křídlová a výklopná), dovoz a montáž celá ČR zdarma. Rychle dovezeme, bleskově smontujeme BOMSTAL , letitá tradice na českém a evropském trhu.


Reference o kvalitě práce mohou podat naši zákazníci, rádi dáme kontakt na majitele. BOMSTAL výrobok je montovaná plechová garáž, vhodná ako rýchle a lacné riešenie na garážovanie auta, uskladnenie auta, uskladnenie stavebného materiálu. V štandarde je vyrobená zo samostatnej kovovej konštrukcie, obalená trapézovým pozinkovaným plechom.


Ano, díky společnosti Hobbytec CZ s. Wojstal dostává i do České republiky. Výhodou je i to, že jsou mobilní a téměř ihned připravené plnit svůj účel. Proto se s oblibou využívají i ve stavebnictví jako tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky