středa 24. dubna 2019

Tříděná zemina

Zahradní zemina se slouží coby vegetační vrstva pro založení zeleně. Doprava zajištěna vozy Avie, Tatra, Návěs. Výroba probíhá v podélných hromadách, které jsou pravidelně překopávány kvůli zvýšení poréznosti, stejnorodosti fyzikálních a chemických vlastností kompostovaných materiálů.


Tříděná zemina je produkována pro všechny spotřebitele. Svými vlastnostmi vytváří vhodné prostředí pro růst a vývoj pěstovaných rostlin.

Zemina je sypká a snadno se rozprostírá. Vítejte na našich stránkách! Naše firma zajišťuje v Plzni a širokém okolí služby v oblasti dodání zeminy, kameniva, hlíny a ostatních materiálů od.


Rozsah a způsob použití. Je určena k terénním úpravám při sadovnických. Ceny jsou uvedeny s DPH.


Je vhodná pro zakládání vegetační vrstvy pro trávníky a pro výměnu zeminy v jamce při výsadbě dřevin. Prodej a rozvoz písků, štěrků a okrasných kačírků po Plzni a širokém okolí.

V případě jakýchkoliv nejasností či dotazů nás neváhejte kontaktovat. Kromě linky na opětovné využítí stavebního odpadu také třídíme zeminu. Vhodná k dorovnávání teréních nerovností zejména kolem.


Určena je především k terénním úpravám a případným rekultivacím. Vysoce kvalitní zahradní tříděná zemina frakce 0-20mm. Používá se pro terénní úpravy při přípravě zahrad a záhonů ve vrstvě do cm.


Bez jílu a nežádoucích příměsí. Cena za materiál 29-Kč za 1m nakládka 1mbagrem 6-Kč , cena dopravy podle vzdálenosti. Popis: Nabízim krásnou zahradní zeminu. Sídlo společnosti: Název společnosti: RENTAX CZ s. PŘÍBALOVÝ LETÁK ZAHRADNÍ ZEMINA - TŘÍDĚNÁ Výrobce : ZEKOM Praha s. Nestandartní materiály - dlažební kostky - staré cihly - palivové dřevo - balené substráty.


Vaše otázky, objednávky a přip. Kompostárna Hořátev slouží pro zpracování bioodpadu, vzniklého zejména při pracích souvisejících se sečením travnatých ploch a údržbou zeleně. Dobrý den, pokud nebude moc jílovitá tak ano. Písek bych přidával ne kopaný, ale raději jemný plavený např.


DPHplatí pouze do vyprodání zásob.

Vhodná na veškeré použití dokončovacích prací před setím i výsadbou. Výkup a prodej odpadu na pobočkách v Plzni, Praze a Jáchymově. Mobilní bubnové třídící zařízení menších rozměrů určené pro firmy zabývající se zemními prácemi ,kompostování ,zahradnickou a recyklační. Tříděna zemina podkladní- zásypová určená na vyrovnání ploch. Zahradnická zemina pro zahrady, parkové plochy.


Použijte podrobné vyhledávaní při hledání vašeho produktu. Zde naleznete inzeráty s tématikou zemina. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky zemina, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky zemina na Vámi zvolené téma inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky