úterý 25. prosince 2018

Pojmenuj hvězdu

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Celý proces je jednoduchý a můžete jej udělat vy, nebo nechat vše na obdarovaném.


Dárkový certifikát, který opravňuje držitele pojmenovat hvězdu na obloze jakýmkoliv jménem. Skvělý romantický dárek pro všechny zamilované.

S tímto balíčkem můžete vybrat souhvězdí sami, a my pojmenujeme jednu z hvězd tvořících toto souhvězdí Vaším jménem. Tyto hvězdy jsou nejjasnější hvězdy v rámci souhvězdí a jsou velmi snadno k nalezení. Pojmenujte si hvězdu na nebi podle sebe. Když hvězdičku pojmenujete, bude její název oficiálně zapsán do britské knihovny. Překvapte svou přítelkyni při pohledu na noční oblohu plnou hvězd tim, že jedna z nich nese její jméno.


Pokud nevíte jakým dárkem obdarovat Vaše nejbližší, tento originální dárek je to pravé. Vždyť kolik lidí může říci že je po něm pojmenována hvězda.

Váš název se stane oficiálním! Daruj hvězdu : Jeden z nejromantič­tějších dárků, které kdy svět viděl. Jen malá část hvězd na naší obloze má skutečně své jméno. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. Přišla krabička, kde jsou souřadnice hvězdy , ale jako naprostý laik nejsem schopen hvězdu najít.


Většina hvězd je bezejmenná a jsou zapsány jen pod katalogovým číslem. Váš dárkový balíček obsahuje podrobnosti o jedné z těchto bezejmenných hvěz která čeká jen na to až ji pojmenujete. Spousta hvězd má jen katalogové číslo a. Darujte své ženě pojmenuj si hvězdu.


Dárek pojmenuj si hvězdu , je netradiční dáreček s certifikátem, který překvapí každou ženu. Díky tomuto boxu si obdarovaný bude moci libovolně pojmenovat svou vlastní hvězdu. Každá krabička obsahuje originální kód hvězdy, takže se nemůže stát, že by jedna hvězda nesla dvě jména.


Balení obsahuje návod jak jméno zaregistrovat pomocí internetu či pošty. Jméno zaregistruje Britská knihovna, která poté název zveřejní. No, pochybuji o tom, že by se pojmenovala na příkaz jedné malé firmy.


Podle mého to bude jen evidence firmy a né celosvětově.

Jedná se o certifikovaný dárkový balíček pro pojmenování hvězdy. V balení měl být i český návo kam hvězdu poslat, ale ten tam bohužel nebyl. Hvězdu jsem darovala kamarádce. Každopádně kamarádka si s tím poradila, poslala a nazpátek jí přišel nějaký certifikát, že má hvězdu. Romantický dárek pro Vaše blízké, dárek pro přítelkyni, milenku nebo manželku.


Produkt v nabídce internetového obchodu 24dárky. Slibujete vaší přítelkyni modré z nebe nebo hory doly? Co takhle jednou udělat opravdu skutečně romantické gesto a pojmenovat po ní hvězdu ? Díky tomuto gift boxu obdarovaný má možnost dát jakékoli jméno jedné z hvězd na obloze. Stačí podle návodu zaregistrovat.


Už bylo dost trapnodárků. Svíčky, hrnečky a elektrické dečky už jsou dávno z kurzu. Je jen na vás, zda hvězdu pojmenujete sami nebo celou proceduru ponecháte na obdarovaném.


Registrace je v anglickém jazyce, avšak dodáváme český návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky