pondělí 24. prosince 2018

Strouhání zeleniny

Strouhání na hrubém struhadle a jemném plátkovači. Zpracování zeleniny s robotem Ronic je velmi rychlé a jednoduché - přesvěčte se sami. Bosch MUZ45KP(kotouč na hrubé strouhání ) nerezový kotouč na krájení, strouhání a krouháníke strouhání brambor na bramboráky, ke.


V jednom přístroji získáte pomocníka na strouhání brambor, tvrdého sýru, jemné krájení okurky, hrubé strouhání mrkve nebo k vytvoření tenkých plátků cibule. To jsou však jen příklady toho, jak lze kráječ Moulinex Fresh Express využít.

Ruční struhadla jsou oproti tomu sice levnější, ale k jejich nevýhodám patří to, že především při strouhání většího množství surovin se poněkud nadřete a navíc Vám strouhání zabere daleko více času. Při krájení na malé nudličky nejprve zeleninu nakrájíme na přibližně půl centimetrové plátky, ty pak položíme na sebe a rozkrájíme na půlcentimetrové nudličky. ROBOTY NA STROUHANI ZELENINY najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme unikátní nabídku kuchyňských robotů od značek Bosch, Electrlux, Eta, Kenwood a další. Jeho hlavní výhodou je nástavců na strouhání a krájení.


Elektrický kráječ Sencor má plnící trubici se šířkou mm, která umožňuje strouhání a krájení přísad bez předběžného nařezání.

Disk pro strouhání mm pro krouhače zeleniny CL 50E Ultra od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Xavax mísa s víkem s vyměnitelnými nástavci na strouhání - velká mísa s otvorem ve víku pro použití různých nástavců na strouhání. Jemné struhadlo je skvělé pro strouhání zázvoru, citronové kůry a. Se svými pěti nástavci zvládá bez problémů krájení, strouhání i krouhání a díky vlastnímu motoru podstatně urychlí běžné kuchyňské činnosti. Nerezové struhadlo se třemi typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny, sýrů atd.


Před prvním a po každém použití omyjte. Navíc nabízí fukci ICE pro sekání ledu. Součástí je extra velká a malá pracovní nádoba s objemem 4l a l. Ahoj - dotaz je jasný už z nadpisu Doporučíte prosím nějaký kvalitní mixér nebo robot - potřebovala bych něco, co by dobře rozmixovalo i syrovou zeleninu. Drobné práce v kuchyni, ke kterým patří také strouhání sýrů a nebo krájení zeleniny může být už minulostí. Nabízíme Vám i tyto kuchyňské roboty - naše výkonné krouhače zeleniny a sýrů, které zvládnou nastrouhat opravdu velké množství jak těchto surovin, ale také např.


V naší skupině krouhačů sýrů a zeleniny najdete druhy různých výkonů a schopností. Hrubé struhadlo ideální pro strouhání zeleniny , ovoce a sýrů. Tento nástavec pro roboty Kenwood Chef a Major umožní nepřetržité strouhání a krájení velkého množství zeleniny a ovoce. Ostrá čepel naplátkuje ředkvičky na extra jemné plátky. Ideální na saláty, sýr či.


Multifunkční kráječ Nicer Dicer Quick - rychlý pomocník, který by neměl chybět v žádné kuchyni.

Na krájení a strouhání zeleniny , sýra a ovoce. Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky. Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k obsluze.


Robot na strouhání a plátkování už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kráječe ovoce a zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky