pátek 14. prosince 2018

Tlakové hadice

Hydraulika a tlakové hadice , Slaný Zabýváme se výrobou, servisem a prodejem komponentů pro hydraulické systémy. Především se jedná o zakázkovou a sériovou výrobu, servis a prodej nízkotlakých a vysokotlakých hydraulických hadic a komponentů s tím souvisejících. Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic , spon, zahradního nářadí.


PRŮMYSLOVÉ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zajišťujeme dodávky zboží do podniků, velkoobchodů i maloobchodních prodejen. Na těchto stránkách najdete kompletní přehled našeho sortimentu včetně možnosti nákupu přes internet.


Mnohé z nich jsou univerzální - tedy pro dopravu průmyslové vody i stlačeného vzduchu. Hadice pro kapalná média jsou určeny především pro dopravu kapalin. Ať už potřebujete flexibilní, zavlažovací, tlakové nebo sací hadice na vodu, technickou pryž či jakýkoliv spojovací materiál k hadicím, řešení vždy najdete v našem sortimentu plastových a pryžových hadic a trubek.


Skupina gumových hadíc určených na dopravu priemyselnej vody a vzduchu obsahuje hadice , ktoré sú najuniverzálnejšie a taktiež najviac používané.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Otevřeli jsme pro vás největší e-shop s hydraulickými hadicemi a jejich příslušenstvím od renomovaných světových výrobců. Hadice, rukávy, mezikruží, vaky, dorazy, tyče, silentbloky, pryžové bloky, pogumování kovu, MP desky, aj.


Miniaturní tlakové hadice resp. PVC hadic a příslušenství. Hadice pevné a hotové Kompletne zalisované hadice PTFE s opletením z nerezového drôtu, vlnité hadice z ušľachtilej ocele a hydraulické hadice s armatúrou a objímkou. Náš produktový manažment realizuje spolu so zákazníkmi tiež špecifické riešenia v oblasti zvláštnych armatúr i zvláštnych materiálov, ako sú napr.


Prečo si vybrať tlakové hadice od nás? Predaj čerpadiel kalových, ponorných a obehových. Domáce vodárne, tlakové stanice PumpS, Grundfos sqe, Sigma. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin.


Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Tlakové ztráty jsou u hadice menšího průměru větší.


Breakfast Club Power 105.

Lock-on pro plastikářský průmysl. Jako novinku nabízíme tlakové hadice s připevněnými koncovkami na foukání pneu. Všechny typy použitých hadic mají tlakovou odolnost - MPa s dost. Ponúkame hydraulické hadice a priemyselné hadice všetkých typov.


Kvalitní hadice z EPDM materiálu a nerezový oplet umožňuje pružné propojení prvků v rozvodech, při zachování dlouhé životnosti, pevnosti v tlaku a odolnosti proti korozi. Samozřejmostí jsou kvalitní koncovky z kované niklované mosazi a pevné slisování dílů. Oplétané hadice s atestem na pitnou vodu. Slouží především k pružnému připojení u domácích vodáren, ale lze je úspěšně použít na jakékoliv propojení do maximální teploty °C.


Plastové sací a tlakové hadice (6) Univerzálně použitelné hadice se spirálou, vhodné pro průmyslu, potravinářství, stavebnictví a zemědělství. Nebo firma, která se zabývá dalším prodejem zboží a chcete lepší ceny? NABÍDNEME VÁM CENY JAKO NIKDO JINÝ!


Hadice VULCANO se nejčastěji používá u dřevoobráběcích strojů pro odsávání pilin a hoblin. Vyprodáváme různé typy odsávací hadice VULCANO se slevou až. Zboží z výprodeje není možné objednat online. Přijeďte k nám do Širokého Dolu, nebo nám zavolejte - viz odkaz kontakty dole na stránce. Dodacie lehoty u bežných hadíc a koncoviek sa pohybujú medzi 1a dňami podľa objednaného množstva.


Hadice dodávame v požadovaných dĺžkach a rozmeroch. Na požiadanie a po dohode technických podmienok armujeme hadice pre rôzne média (vzduch, paru, farby a rôzne chemické látky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky