pondělí 24. prosince 2018

Bazény nadzemní obdélníkové

Nadzemní bazény obdelníkové Prodáváme zahradní bazény Intex , Bestway , GRE , Tereza. Vlastní nadzemní bazén , si tak dokáže postavit na zahradě naprosto každý. Výrobní program zahrnuje všechny druhy bazénů, včetně zapuštěných s přelivem, těžiště nabídky však tvoří nadzemní bazény se samonosnou konstrukcí. Dovážíme nadzemní bazény s konstrukcí i bazény s nafukovacím límcem. V naší nabídce najdete více jak 1typů bazénů různých značek.


Díky tloušťce stěn až mm se nemusíte bát poškození bazénu a následného úniku vody. Kulaté bazény mají velmi jednoduchou konstrukci, ovšem k našim hranatým domům se příliš nehodí. Modrý pytel plný vody je sice levné řešení, ale kromě nevalné estetiky přináší i starosti s jeho uskladněním přes zimu anebo každoroční tvorbu plastového odpadu a jarní nákup dalšího pytle. Bazény INTEX jsou zahradní, samonosné, nadzemní bazény pro povrchovou montáž.


Bazén INTEX má stěny z trojvrstvého PVC a pevné vinylové dno. Nejdostupnější jsou nadzemní bazény , které pořídíte v různých barvách a tvarech. Tyto bazény snadno smontujete, jejich součástí jsou i schůdky nebo písková filtrace.


Skimmerové bazény představují nejpopulárnější typ zapuštěných bazénů v Česku. Vynikají spolehlivostí, dlouhou životností, tvárností a cenovou dostupností. Přelivové bazény nabídnou. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát opravdu každý. Nabízíme výhradně nadzemní bazény od prověřených výrobců, kde je zaručena nejvyšší kvalita.


Finančně nenáročné nadzemní bazény jsou vhodné pro celou rodinku, která si chce zpestřit letní měsíce. Nebo s rohy 90° , což je klasické pravoúhlé provedení. Bazény s konstrukcí se navíc zpravidla nabízejí i ve větších rozměrech než nafukovací bazény a také lze pořídit nejen kruhové bazény ale také oválné a obdélníkové nadzemní bazény.


Samonosné obdélníkové bazény Albistone je možné vyrobit v bílé, zelené, světle a tmavě modré barvě. Venkovní bazény, které vydrží opravdu mnoho let bez dalších udržovacích nákladů. Plachta na nadzemní i zapuštěné bazény průměru m. Materiál plachty PE 2mic. Krycí plachta modrá m na bazén průměru m. Plastové obdélníkové bazény zapuštěné do země Standardní provedení bazénu, které může najít místo i na vaší zahradě.


Přesně to jsou obdélníkové bazény do země , které jsou součástí našeho rozsáhlého sortimentu. Ve skupině nadzemní bazény obdélníkové máte na výběr produkty od výrobce Bestway. Pro snadný výběr Vám zobrazujeme u produktu jejich online dostupnost na skladě. Patříme mezi největší prodejce rodinných bazénů v ČR. Nabízíme zapuštěné bazény , nadzemní bazény i nafukovací bazény včetně bazénové.


Schau Dir Angebote von Bazeny auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Je možné si u nás nechat zhotovit i bazény téměř jakýchkoli atypických tvarů. U nás máte záruku na skelet bazénu let.


Menší komfort koupání vyvažuje zpravidla výrazně nižší cena oproti zapuštěnému bazénu. Lidé se k nim stále vracejí pro jejich estetiku i praktičnost. Naše bazény jsou navíc vyrobeny z homogenního polypropylenu, čímž je zaručena odolnost vůči UV záření i zdravotní nezávadnost. Stěny obdélníkových bazénů jsou zesíleny z důvodu docílení maximální rovnosti a tvarové stálosti. Obdélníkové bazény nikdy nevyjdou z módy!


U obdélníkového tvaru je schodiště situováno na krátké stěně, kde se předpokládá přístup k bazénu v úhlu 180°. Do velikosti 4x8m je možné obdélníkový bazén dodat v kuse, větší rozměr je nutné svařit přímo na místě. Víme, že každý z našich klientů může mít jiné požadavky, ale i jinak velkou a tvarovanou zahradu. Proto se naše akce na bazény do země týkají všech aktuálně dostupných velikostí, ale i těch na míru.


Jsou oblíbené pro svou cenovou dostupnost a možnost i nadzemní montáže. Vyrábíme bazény všech obvyklých tvarů: OVÁLNÉ , KRUHOVÉ a OBDELNÍKOVÉ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky