úterý 25. prosince 2018

Travnikove obruby

Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Trávníková obruba zelená 10cm x 9m. Dostupné v naší nabídce trávníkové obruby jsou vhodné jako prvky, které účinně oddělují trávník od chodníků, stezek, prostranství, alejí nebo.


Snadno se s nimi manipuluje a jsou dobře tvarovatelné, dle potřeb aplikace. Vysoká UV stabilita, zimovzdornost a odolnost proti poškození sekačkou. Velmi jednoduše tvarovatelný – roviny, oblouky, kruhy či pravé úhly.

V případě potřeby jej lze demontovat a opět použít. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Plastové palisády a obruby trávnikov. Stratený obrubník mm.


Cena: € € skladom. Z trávníkových lemů a obrubníků můžete na pozemku udělat výrazný architektonický prvek nebo je nenápadně ukrýt. Každá varianta má svoje řešení v podobě pásů či jednotlivých kusů, které zabrání nechtěnému prorůstání trávy.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Podle výšky je lze použít buď jednotlivě nebo ve spojení se záhonovými sloupky – jako zdící prvek nebo na olemování vyvýšeného záhonu. Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby. V našej ponuke nájdete obrubníky.


Výška dřevěné obruby je různá. Jedná se o impregnované palisády nebo půlpalisády. Vázané záhonové a trávníkové obruby jsou spojené na dvou místech vázacím drátem, umožňující tvarování do libovolného tvaru.


V prvom rade sa Vám chcem poďakovať za výborné zorganizovanie celej montáže oplotenia spolu s bezproblémovou vykládkou materiálu, presne tak ako som si to. Originálna obruba trávnika, ktorá zabraňuje nežiaducemu rozrastaniu trávnika do okrajových záhonov a zabraňuje prepadaniu mulčovacej kôry do trávnika. Kolík (hřeb) plastový k upevnění (neviditelného) Neviditelný obrubník - v. Vďaka čistému okraji je zabránené šíreniu a. Prodávají se jako jednotlivé kusy zpravidla o délce jednoho metru a. Obruba plastová zelená 9x2m. Rozmer (výška x dĺžka): 20. Už od svojho vzniku sa zaoberá výrobou plastových okrajov trávnika.


Vám poskytli co nejlepší služby. Záhradný obrubník plastový kameň 5m. Kromě své vizuální přitažlivosti nabízí především dlouhodobé usnadnění práce při péči o trávník.


Sekání trávy je tak na okrajích snadnější.

Jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Travní obruby Dastech pro keře a stromky jsou určené pro každého, kdo chce mít dokonale zorganizovanou zahradu. Využijte filtr pro výběr kategorií výrobků a dalších parametrů jako rozměry, barvy, použití apod. Prosperplast plastový obrubník , zahradní obrubníky , plastové obrubníky do zahrádky, travníková obruba záhonu, trávníkové obruby záhonů, palisády, palisáda,. Jsou šetrné k životnímu prostředí a stoprocentně recyklovatelné.


Skryté obrubníky , minipalisády, plastové obrubníky za trvale nejnižší ceny. Palisády, žlaby na vodu a trávníkové obruby ve vaší zahradě. Zahradní obruba pro zahradu, trávníkový lem.


Umožňuje to výroba těchto dekorací ze speciálního betonu. Bezúdržbový materiál k nerozeznání od pravého dřeva. Betonové imitace dřeva doladí vaší zahradu k dokonalosti. V této souvislosti doporučujeme našroubovat do kolíku prvku trávníkové obruby běžný šroub (x 1apod. – není součástí dodávky) a ten při pokládce obruby ukotvit do betonového základu.


Podle požadované míry zabezpečení může být zvolen libovolný počet těchto míst uchycení, protože běžné propojení společně s dodatečným uchycením v pravidelných rozestupech výrazně ztěžuje vyjmutí obrubníkových prvků ze země. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky