středa 19. prosince 2018

Obkladové panely do interiéru

Obkladové interiérové dosky do suchého prostredia Všetky typy sú umývateľné, stálofarebné a majú dobrú odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Prestavujú revolúciu v bytovej architektúre. Obkladové panely do interiéru , jedinečné, 1 vodotěsné, 3D technologie. Použití plastových obkladových panelů v interiéru si získává stále větší oblibu pro celou řadu. Unikátní vzhle moderní design, výhodné ceny a rychlá dodávka po celé ČR.


Jiné materiály jsou používány na obladové panely do koupelny, kde je vyšší vlhkost a jiné materiály na obkladové panely do interiéru. Prodej 3D dekoračních obkladů a panelů do interiéru. Levné obklady, které jsou náhradou kamenných. PVC obkladové 3D panely.


Krásný a levný doplněk do vašeho interiéru. V koupelně mají obkladové panely dočasnou životnost. Problematický je kontakt vody s okraji obkladových panelů.


V případě, že se tento kontakt opakuje, dojde k nabobtnání obkladového panelu. Jako obkladové panely do interiéru lze použít hned několik druhů z různých materiálů. Především je kladena zřetel na jejich omyvatelnost. Panely lze snadno montovat na rošt vytvořený z dřevěných nebo plastových profilů, nebo nalepit přímo na podkladní konstrukci. Dřevěné obklady stěn z masivního dřeva přinášejí značnou revoluci v designu interiéru.


Tyto dřevěné obklady naprosto změní vnímání velikosti i. Tyto panely zamaskují viditelné nerovnosti stěn. Montáž těchto panelů je velmi jednoduchá. Panel si upravíte na potřebnou délku pomocí nůžek nebo nože, na zadní stranu nanesete lepidlo a nalepíte na jakýkoliv povrch.


Je to čistá a bezprašná práce bez potřebných zásahů do vašich stěn. Obklady jsou vhodné zejména do namáhaných a vlhkých prostor. Krásná a funkční interiérová dekorace.


Snadaná montáž i údržba. Posunou Vaše bydlení o kategorii víše. Kvalitní a funkční 3D obkladové panely , určené do všech místností interiéru. Spojených státech vybrány návrháři interiérů za nejvíce inovativní a ekologicky šetrný výrobek roku.


D stěnové panely jsou navrženy tak, aby spolu tvořily vzor. V nabídce najdete i samolepící 3D mozaiku nebo obkladové panely za kuchyňskou linku. Použití naleznou při rekonstrukcích interiérů, kde jsou montovány především pro svou cenu a snadnou instalaci. V našem prostředí je dřevo snadno dostupným materiálem. Interiérový obklad místnosti má velmi příznivý vliv na psychiku člověka a to svou barvou, strukturou a vůní díky které se dřevo v interiéru využívá už po celá staletí.


Z interiérového obkladu vyzařuje teplo, příroda a klid. K začištění všech okrajů, rohů a spojů se používá univerzální samolepící lišta B6. Doporučený způsob montáže si můžete prohlédnout v názorném videu nebo na obrázcích v galerii. Instalace je rychlá díky nízké hmotnosti, optimálním rozměrům a jednoduchosti montáže.


Panely jsou ideální do interiéru jako obklad stěn a stropů, vhodné pro chodby, schodiště, společenské místnosti apod. Nejsou vhodné do prostor se zvýšenou vlhkostí. V naší nabídce najdete obkladové pásky tzv. Obi nabízí obkladové panely hned z několika druhů dřev. Vybírat můžete i barvy, nicméně doporučený postup je nakoupit.


Jsou vyrobené nejmodernější technologií 3D digitálního tisku a představují špičku mezi interiérovými plastovými obklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky