pondělí 31. prosince 2018

Smilax lékařský

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Smilax omezuje vznik artróz, revmatismu, revmatoidní artritidy, bolestí kloubů, astmatu, různých zánětů, zejména ledvin a močového měchýře. Dále snižuje vznik alergií, ekzémů, močových a ledvinových kamenů, písku a snižuje zatížení těla těžkými kovy. Je vhodný pro zvýšení odolnosti organismu, ale vyzkoušet by ho měli i ti, které trápí aknózní pokožka nebo lupenka.


Pomáhá i při chorobách, které.

Odvar ze Smilaxu má tonizační, anabolické, antivirové, antibakteriální, antimikrobiální, protizánětlivé, imunostimulační, antioxidační, a bolest tlumící účinky. To nejlepší na venerické choroby, poruchy trávení a jarní detoxikaci! Botanický popis rostliny Smilax je vytrvalá, ovíjivá dřevnatějící bylina nebo keř. Odvar z kořene Smilaxu zaujme velmi příjemnou vanilkově-kořeněnou vůní.


Ne nadarmo se přidává do šaten k provonění oděvů. Ttradičně se používá nejen jako léčivka, která zvyšuje vitalitu a sexuální potenci. Smilax byl velmi dobře znám indiánům Jižní Ameriky a byl oblíben pro svoje tonizační a afrodiziakální účinky. Podporuje tvorbu testosteronu a.

Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a. Schau Dir Angebote von Smilax auf eBay an. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Sarsaparilla vám dodá energii, výborný detoxikant.


Lahodné nasládlé vanilkové chuti. Velmi silné afrodiziakum, na hormonální nerovnováhu a celulitidu. Imadem al-Din Mahmud ibn Shiraziem.


Dodnes je oblíbeným prostředkem lidového léčitelství, ale i součástí mnoha moderních farmaceutických přípravků. Smilax lékařský pochází z oblasti Střední Ameriky a Západní Indie. Pochází ze Střední Ameriky, kde se tradičně používá nejen jako léčivka, která zvyšuje vitalitu a sexuální potenci, ale i jako přísada do piva a jiných nápojů, a to především kvůli své pěnivé schopnosti. Při konzumaci dochází k přirozenému posílení funkce ledvin, močového měchýře a prostaty.


Snižuje se zatížení organizmu těžkými kovy. Napomáhá ke zlepšení pleti. Obsahuje zejména steroidní saponiny, glykosidy, mitraphylin.


Způsob přípravy : Na litr vroucí vody dáme čajovou lžičku smilaxu, minuty vaříme a ihned scedíme.

Smilax (přestup) lékařský původem z Jižní Ameriky a Karibiku se díky rozmanitým příznivým účinkům rozšířil do celého světa. Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. This video is unavailable. SARSAPARILLA - bylina ( SMILAX LÉKAŘSKÝ KOŘEN), 10g. Kořen ovíjivé trvalky ze Střední Ameriky vstoupil do dějin evropské fytoterapie v 16.


Harmonizuje zejména mužský hormonální systém. Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním Více informací. V jedné kapsli je obsaženo min.


Smilax Officinalis je bylinný čaj z kořene Smilaxu. Centrum bylin nabízí velký výběr léčivých bylinek z celého světa - bylinné čaje, bylinné kapky, bylinné kapsle, rostlinné oleje, přírodní kosmetiku. Smilax officinalis, sarsaparilla, smilax lékařský neboli přestup révový, je díky adventním ochutnávkám v klubech Energy již dostatečně známý a u. Energy Smilax officinalis ( smilax lékařský ) - bylinný čaj 1g.


Kořen této ovíjivé trvalky, původem z Jižní Ameriky, pomáhá řešit hormonální nerovnováhou, záněty, únavou a ztrátou libida.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky