středa 19. prosince 2018

Mulčování vysoké trávy

Velký podíl padlých stromů, vysoké trávy a větví. Provedený základní úkli vyřezání soušek, úklid větví a sekání mulčováním. Připraven plán následné údržby cca 2-3x ročně opět strojovým mulčováním.


This feature is not available right now. Větší hromádky trávy , které na trávníku zůstanou, se při druhém mulčování rozdrtí a trávník vypadá mnohem lépe. Druhé mulčování by se mělo provádět nejdříve tři dny po prvním.

Stále nevíte, zda sekat nebo mulčovat? Máte velké pozemky a nechcete za strojem chodit? Přemýšlíte o nákupu zahradního traktůrku?


K mulčování můžete zakoupit hned několik různých strojů. Benzinové sekačky se sběracím košem a mulčovacím klínem se dají pořídit v ceně okolo deseti tisíc korun. Naproti tomu mulčovač s vyměnitelným adaptérem za disk pro sečení vysoké trávy vyjde na dvojnásobek. Kvalitní mulčovač nebo mulčovací sekačka trávu dokonale. Máme pro Vás řešení v podobě sekání, sečení a mulčování vysoké trávy Prostějov, Olomouc a okolí.


Videoukázka práce s mulčovačem.

Navíc po druhém zkracování trávy nebudou při mulčování hyzdit plochu nevzhledné kupičky posečené trávy. DAKR Autor: Archiv ireceptar. Při mulčování škarp, svahů, remízků a jiných extenzivně sečených ploch zpracováváme narostlou hmotu dvakrát až třikrát do roka, přičemž posekat je můžeme jen jednou. Při mulčování odpadá práce se shrabováním posečené trávy a další práce a manipulace s odvozem této hmoty.


Stavebnicové mulčovače umí mimo mulčování ještě: zametat smetí, uklízet sníh, sekat a sušit vysokou trávu. Správný typ mulčovače dokáže pracovat v nejtvrdším profesionálním nasazení při nepřetržitém provozu. Náhradní díly na tyto stroje máme většinou skladem, provádíme záruční a pozáruční servis. Třeba Vám při výběru pomůže tato reportàž ze Sv. Jak vybírat stroje na sečení vysoké trávy a náletů Jaromír Malich Vzhledem k letošnímu deštivému počasí roste tráva jako zběsilá, a tak je pochopitelné, že někteří z nás přemýšlejí o pořízení stroje k sečení vysoké trávy.


Díky principu sečení třikrát za rok má příroda dostatek času si s travním odpadem poradit, takto udržovaný pozemek také výrazně sníží procento plevelu. Sekání a sběr trávy včetně likvidace. Sečení vysoké trávy ceník, sečení trávy , sekání trávy ceník. Nabízíme jednorázové i pravidelné sečení trávy Praha a okolí. Zeptejte se nás na cenu sečení vysoké trávy.


Spočívá v obsypání nebo pokrytí okolí rostliny materiálem, kterým nedokážou prorůst jiné, nežádoucí, rostliny - plevely, nebo při pokosu trávníku je to název pro vmetení odpadu z pokosu do trávníku. Ano, přece se sekačkami a mulčovači od VARI Ano, přece se sekačkami a mulčovači od VARI Pokud patříte mezi majitele zahra sadů nebo obecních pozemků, kde je potřeba pravidelně sekat vysokou trávu, pak zvolte osvědčenou českou kvalitu. Důležitou výhodou je také použití posečené trávy jako přírodního hnojiva. Přerostla Vám tráva, máte mezi ní nálety, křoviny.


Jde o ekologickou likvidaci trávy a plevele.

Princip spočívá v tom, že travní porost, při správném systému sečení, speciálně tvarovaný nůž rozemele na drobné kousky, které zůstanou ležet na pozemku a tím odpadá starost kam s travním odpadem nemusíte se dřít s posečenou trávou. Zajistíme pečlivé a rychlé posekání přerostlé trávy , odstranění náletových. Profi stroj ideální pro mulčování vysoké trávy a keřů na opuštěných neobdělávaných pozemcích, protože může podrtit větve až.


Motor Honda V - Twin poskytuje nejvyšší možnou míru uhlazeného a konstantního výkonu a spolehlivosti. Jsou k dispozici tři pracovní režimy: sekání a sběr trávy a spadaného listí, sekání trávy se zadním výhozem a nakonec režim mulčování. Mulčováním se tráva rozseká na malé kousíčky a nemusí.


Moderní sečení vysoké trávy 22. V současnosti nejoblíbenějším strojem na sečení vysoké trávy jsou bubnové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky