čtvrtek 27. prosince 2018

Skládací pilka fiskars

Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Skandinavische Marken und Designer - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Skládací pilka , kterou používám v přírodě. Fiskars outdoor folding saw.

Celkem k náhledu obrázků. U nás nakoupíte nejen pily k prořezávání stromů, ale i pily na řezání dříví. Jistě uznáte za pravdu, že pilka je výborným pomocníkem. Na výběr máte plno druhů a velikostí. Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek, rukojeti jsou vyrobeny z měkkého materiálu tak, aby se při práci dobře a hlavně pohodlně držely.


DVR storage space all in one great price. Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce. Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s nepatrnou námahou.

Všechny informace o produktu Ruční pila Husqvarna Pila prořezávací skládací 220mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Husqvarna. Väčšinu tovaru máme skladom a sme schopní Vám ho expedovať už do. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen! Veškeré informace o produktu. V naší nabídce naleznete drátové pily, řetězové pily i skládací pilky od výrobců Gerber, BCB a Fox Outdoor.


Velmi dobře se drží díky pohodlné ergonomické. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Perfektně se drží a navíc má ochranné držadlo. Je vybavena šikovnou karabinkou pro připnití. Nižší list pily zajišťuje čistý a přesný řez.


Spodní doraz je naostřený a dobře tak poslouží. Používame iba kvalitné materiály a predovšetkým tvrdá oceľ ostria zaručuje trvanlivosť ostria. Pílka sa ľahko a pohodlne drží v ruke. Jej list s perfektne vybrúseným tvarom zubov umožňuje účinný rez ťahom s nepatrnou námahou. Podobně i skládací pilka , jež se zavírá do rukojeti jako sklápěcí nůž.


Pro bezpečné přenášení se čepel zasouvací pilky zasune do madla. Popis produktu Pila Husqvarna skládací 220mm.

Lehká pila vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli s ergonomickým madlem pro vysoký komfort při práci. Plně zasouvací do držadla. Tato skládací pilka vám pomůže být neustále připravený na údržbu vašich stromků a stromů a navíc vám nezabere moc místa.


Umožňujú ľahko rezať vetvy a presvetľovať koruny stromov. Nožnice na silné konáre. Skladem (ks) Záruka: roky. Jsou hlavně určeny k řezání čerstvých větví s průměrem nad cm.


Zahradní zavírací - skládací pilka. Pilový list z kalené oceli má dlouhou životnost a je extrémně ostrý. Kvalitní pilky řežou suché i mokré dřevo, oblouková pilka by měla mít rám odolný proti kroucení a aretaci listu proti přetočení. Přidat do seznamu přání. Všechny druhy pilek mají mít kalené (tvrzené) pilové listy i hroty zubů s nerez úpravou (možné je i pochromování).


Délka pilky ve složeném stavu je 2centimetrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky