čtvrtek 20. prosince 2018

Multifunkční hřiště cena

Hřiště je vhodné zejména pro tenis, volejbal, nohejbal, košíkovou, malou kopanou, házenou, streetball a florbal. Classic Zabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Zahrnuje hřiště s umělým trávníkem v rozměru 32x15m.


Hřiště je vybaveno kvalitním umělým trávníkem a hliníkovým sportovním vybavením.

Oplocení hřiště je tvořeno uzavřeným systémem ze čtvercových profilů, mantinelu z vodovzdorné překližky a polypropylenovou záchytnou sítí. Toto komplexní řešení zaručuje vysokou odolnost a trvanlivost celého hřiště a je vhodné jak pro soukromé osoby, tak pro školy, obce a města. Na menším prostoru lze skloubit několik sportovišť najednou.


Domluvte se s přáteli a přijďte si zahrát tenis, nohejbal, streetball,volejbal, badminton. Veřejné zakázky a profily zadavatelů na Portálu pro vhodné uveřejnění - největším portálu s veřejnými zakázkami na českém trhu. Nabízíme Vám kompletní řešení pro výstavbu sportoviště. Námi nabízené výrobky jsou moderní, hospodárné, odolné a ekologické.


Jsou optimálním základem pro výkonnostní a vrcholový sport.

Multifunkční hřiště od návrhu až po realizaci. Díky tomu může mít mlhoviště potenciál na realizaci různých pohybových her a sloužit jako multifunkční hřiště k dalšímu využití. Docílíme toho položením speciálního gumového povrchu a připojením bezpečné a funkční mlžící sprchy.


K dispozici jsou sítě, branky, koše pro úpravu hřiště na požadovaný sport. Přijďte si zasportovat rekreačně či v rámci sportovního tréninku. Nabízíme umělé trávy s křemičitým vsypem pro fotbalová a víceúčelová hřiště , tenisové kurty, školní a multifunkční hřiště. Tento povrch je vodopropustný a vsyp je tvořen křemičitým pískem.


Tráva se provádí v barvě červené, zelené nebo kombinací těchto barev. Trávníky jsou vyrobeny z polypropylénového nebo polyethylenového fibrilovaného vlákna. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenna‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Každoročně vyzdvihuje následováníhodné příklady dárcovství, ukazuje nové filantropické trendy a sehrává tak roli jakéhosi majáku, který inspiruje a ukazuje cestu všem současným i potenciálním dárcům. Využijte naše multifunkční hřiště a ukažte, co ve vás je. Budete si moci vypůjčit různé typy sítí, míčů, tenisové rakety atd. Antošovická v Ostravě-Koblově.


Vně hřiště je navržen sektor pro vrh koulí. Předmětem plnění je dále také provedení přeložky přípojek pro šatny. Podrobně je předmět veřejné zakázky popsán v projektové dokumentaci. Celý prostor je možné pomocí spouštěcí clony rozdělit v jedné třetině na velké a malé hřiště. Basketbalové koše jsou skryté do stropní konstrukce a spouštějí se jen v případě potřeby.


Výhradně zastupujeme amerického výrobce dětských hřišť Playworld Systems, Inc. AGORESPACE, specialistu na sportovní hřiště , fitness a multifunkční hřiště či sportoviště. Zcela nové multifunkční hřiště lze využít na tyto aktivity: Basketbal, házenou, kopanou, volejbal – povrch tvoří tartan.


Cena je uvedena pro hráčů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky