čtvrtek 27. prosince 2018

Infrapanely do sauny

Prohřívací panely se dají pustit samostatně pomocí regulátoru pro relaxační pobyt ve Vaší sauně, který prohřeje Vaše klouby a svaly. Infražiariče do sauny a infrasauny prehrievajú naše určitej časti tela rýchlejšie, ktoré sú v tesnej blízkosti infrapanelov. Prehrievacia panely sa dajú pustiť samostatne pomocou regulátora pre relaxačný pobyt vo Vašej saune, ktorý prehreje Vaše kĺby a svaly.


Dĺžka pobytu v saune teda môže byť neobmedzená. Tento druh saunovania je určený len pre relaxáciu a odpočinok napríklad s pokojnou relaxačnou hudbou.

Krycí mřížka, určená pro infrazářiče HARVIA Carbon. Zamezuje popálení se o zářič. Zářič se do ní jednoduše seshora nasune. Jak ale konkrétně fungují? Infrapanely do sauny přivádějí teplo.


Jednotlivé zářiče obsahují reflektory tvořené hliníkem a uhlíkem či u starších modelů keramikou. Poté emitují infračervené záření v rozsahu okolo až mikrometrů. Infrazářiče do sauny nebo infrasauny prohřívají naše určité části těla rychleji, které jsou v těsné blízkosti infrapanelů.

Infrakúrenie je nový spôsob kúrenia, s ktorým väčšina ľudí nemá skúsenosti, preto Vám odporúčame na začiatok si zakúpiť 1-ks infrapanelov. Na výběr máte dva výkony zářiče, aby na vás zářič příjemně sálal, a přitom nepálil. Do malých infrasaun anebo saun s hodně zářiči stačí 350W, do větších saun či saun o malém počtu zářičů vyberte 500W.


Kilty do sauny , Klobouky a rukavice do sauny , Župany, Osušky. Zásadním rozdílem je však zdroj tepla. V infrasauně jsou jím infrapanely , někdy nazývané jako infrazářiče. Pobyt v infrasauně je od klasického saunování odlišný tím, ž. Hlavne sú odporúčané do kombinovaných saún, pretože neibsahujú kovové súčiastky, ktorým môže škodiť vlhkosť.


Typ S - rám je vyrobený z borovice. Typ SA - rám je vyrobený z africkej vŕby Abachi. Rám vyrobený s CNC technológiou, je stabilný, možnosť. Infrazářič do sauny Vitae 350W, obsahuje reflektor z leštěného hliníku obal z pozinkového plechu včetně ochranné mřížky.


V katalogu nemáme podrobnější informace o infrazaric do sauny. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Co se týká velikostních rozdílů sauny a infrasauny, tak finské sauny bývají rodinného typu v rozměrech do 5x5m, nejčastěji pak 2x8m.

V sauně je vhodné (až nutné) mít možnost si lehnout, protože správné prohřívání funguje nejvíce ve stejné úrovni celého organismu. Infrasauny, kombinované a fínske sauny , parné kabíny v najväčšom výbere za skvelé ceny! Užite si pozitívne účinky našich sáun s doprava zadarmo. Při interakci záření s tkáněmi vzniká jako sekundární teplo sálavé, a to nahřívá infrasaunu samotnou.


Proto je žádoucí infrasauny důkladně větrat. Při dopadu na prosklené plochy je infračervené záření z převážné většiny odraženo zpět do místnosti, nedochází tedy k únikům tepla skrze okna. Rozdíl teplot mezi podlahou a stropem dosahuje maximálně stupně, takže tepelná pohoda je dosažena při nižší průměrné teplotě než u systému konvekčního vytápění a dochází k výrazné úspoře energie.


Mobilní parní sauny, relaxační křesla Holls nebo tři druhy našich saunadrinků jsou pak pomyslnou třešničkou zenového uvolnění napnutého těla a mysli. INFRASAUNY HANSCRAFT jsou sauny vyráběné na profesionální úrovni, s cílem dosažení maximální kvality při výrobě svých produktů – infrasaun pro privátní užívání. Bílé kameny do sauny, které ozdobí vaše saunová kamna a zvýrazní kvalitnější páru po polití topidla.


Kamna se hodí do moderní sauny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky