úterý 18. prosince 2018

Grilovací plotna

Samozřejmostí je i nabídka kombinovaných pečících ploten, kdy je plotna dělená na půl- polovina hladké litinové desky a polovina litinové desky vroubkované. Díky použití infračervených paprsků Vám tyto plotny zajistí ohřívání připravovaného pokrmu i uprostřed a to vše při zachování všech nutričních hodnot, který Váš pokrm potřebuje a zákazník vyžaduje. Rozměry desky: 650×4mm, samostatné zahřívaní desky, regulovatelné nožičky vyrobené z plastu. Plynová grilovací plotna Fiamma GGP6. Celonerezové provedení, odkapová miska, kontaktní plocha - ocelová grilovací deska se zvýšenými zády a okraji desky.


Provozovatel shopu, jako správce osobních údajů zpracovává cookies soubory, pro vylepšení eshopu, analytické účely a cílenou reklamu. V katalogu nemáme podrobnější informace o grilovaci deska. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Je pro tento účel je nejpoužívanější vzhledem ke své kvalitě a velmi nízkému obsahu křemičitých částí, tudíž je maximálně odolný proti praskání. Tloušťku grilovací desky nabízíme 2cm - máme vyzkoušeno, že je dostačující a nepraská v grilu ani nad ohněm.


RILOVACI PLOTNY najdete a porovnáte na Srovnanicen. Grilovací plotna nerezová. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dvě zóny s nezávislým ovládáním a přesnou regulací teploty. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Termostatický ventil až 300°C pro přesnou a bezpečnou regulaci. Termočlánek a chráněný zápalný plamínek.


Rovnoměrný rozvod tepla pro ideální výsledek. V nabídce máme grilovací desky oboustranné s dřevěným. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším.


Samotná plotna je rozdělená na dvě tepelné zóny. Můžete tak zároveň grilovat i ohřívat například sýry nebo zeleninu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Užijte si profesionální způsob grilování ve stoje. Součástí Vulcanusu Pro7Chef ( grilovací plotna 7x 7mm) je podstavec, v němž najdete dostatek místa pro dřevo i na odkládání nádobí a potravin. Lze je dále rozdělit podle velikosti na grilovací zařízení s jednou deskou nebo na grilovací zařízení s dvojitou deskou. Na grilovacích deskách můžete připravit steaky, klobásy, hamburgery, vejce apod.


Model je v robustním celonerezovém provedení. Elektrická plotna na palačinky. Kompaktní nepřilnavá litinová pracovní plocha s průměrem 400mm. Hledat ve zboží Hledat v článcích.


Vnější rozměry v mm:5x 3x 2mm. Od masa, přes klobásky, po zdravou zeleninu. Deska má čtvercový tvar s mírami 32xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky