pátek 21. prosince 2018

Vozik za malotraktor

Náprava Fiat Ducato, korba multicar. UNBELIEVABLE Most Amazing And Crazy Russian Heavy Equipment And Extreme Off Road Vehicles - Duration: 12:04. Rozmery vane : 173x75x31. Brzdena naprava z favorita.


Masivny kovovy ram, vodeodolna preglejka. Predám prívesný vozík za malotraktor , plne funkčný. Tecák - kovo PVT 4Je to jednonápravová, neodpružená celokovová konštrukcia. Inzerát Vozik za malotraktor v okrese Znojmo, cena 800Kč, od Petr Popovič na Sbazar.


Predám vlečku za malotraktor masívnej konštrukcie. Lze použít i bez hydrauliky s ruční pomocí. Vlek je vyrobený z nového materiálu- plechu. OHV hp - koupeno jako celek. Závaží v kolech i přední, pluh obracák, hrobkovací radlice, vyorávač brambor, rotavátor s vlastní převodovkou, originální vozík.


Dosah hydraulické ruky m ! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Prodám pouze jako celek. Motocykle - vozik za bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo. Cena od 50€ blizsie info na uvedenom cisle. V katalogu nemáme podrobnější informace o vozik za traktor. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Schau Dir Angebote von Malotraktor auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Lesní a zemědělská technika bazar: vozik. Vozík za čtyřkolku nebo malotraktor DŘEVAŘ je vysoce kvalitní a zákazníky vyzkoušenou vyvážečkou za čtyřkolku. Je určen pro převoz dřevní hmoty, výřezů do délky až m. Vyniká svojí nízkou hmotností a perfektní manévrovatelností.


Bazár pre vozik za malotraktor nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte vozik za malotraktor , viac nemusíte. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky