středa 19. prosince 2018

Drátěné oplocení

Náš hlavní sortiment tvoří drátěné ploty. Nejznámější pletivové ploty, dále pak svařované pletivo a svařované plotové panely. Drátěné oplocení stavíme každý den.


Jsme speciálka na ploty v centru Pardubic. Rozvážíme materiály na ploty až k vašim dveřím. Provádíme výměny - staré ploty za nové nebo napínání pletiva na připravené sloupky.


Oplocení ALUGREEN, poplastované, pozinkované Pletivo ALUGREEN se zapleteným drátem Tento druh pletiva je nejkvalitnější a má nejdelší životnost , síla drátu je mm a vodící drát má průměr mm, vše je opatřeno antikorozní ochranou zinkohliníkem a přibarveno do zelena. Dodávají se dva typy sloupků z hlediska instalace – určené k zabetonování a nebo se čtyřděrovou patkou na šrouby. Přístřešek na garáž a zámečnické práce, jsme si nechal zhotovit u pana Votavy z Hrotovic. Ploty a oplocení Pilecký s. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů (ploty, pletiva, brány, branky, vrata, vrátka) na klíč.


Pro oplocení lesních prostor či jako provizorní plot na stavbu se poté využívá lesnické pletivo. Dále lze pozemek oplotit betonovým plotem , gabionovými koši či třeba WPC plotovkami. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového.


Kontaktujte nás, rádi a ochotně k vám přijedeme, oplocení , ploty a brány zaměříme, zdarma vypracujeme cenovou nabídku. Pro představu o našich zkušenostech nahlédněte do sekce Reference či na jednotlivé podstránky. Nejsme pouhým dodavatelem plotů, ale výrobcem s nejširší výrobní škálou pletiva v ČR.


Naším hlavním programem je drátěné oplocení , které je povrchově upraveno zinkem nebo moderním bezúdržbovým způsobem s. Vyberte si kvalitní pozinkované pletivo na oplocení pozemku. Vítáme Vás v našem kalkulátoru pletiv. Zde si můžete na pár kliknutí spočítat veškerý materiál a cenu pro Vaše oplocení. Obecně platí, že celkový vzhled oplocení vyplývá z výběru materiálů, jejich vhodného použití a vztahu takové stavby k domu i okolí.


Všeobecně platí pravidlo, čím silnější drát a menší oka, tím je oplocení pevnější. Současné plotové systémy mají široký záběr použití od zahradních plotů až po oplocení budov a areálů strategického významu. Tyto ploty montujeme pro firemní areály i okolo rodinných domů. Výšku oplocení a sílu drátu lze vybrat dle potřeby zakázníka a lokality pozemku. Nakupujete u společnosti s dvacetiletou tradicí a tak Vám velmi rádi odborně poradíme.


Pozinkované pletivo si můžete zakoupit po zaregistrování vašeho IČ i za velkoobchodní ceny a příslušenství, jakým je například napínací element, seženete rovněž u nás. Vyniká svou kvalitou a výhodnou cenou. U nás zakoupené zboží Vám může odborně namontovat montážní profi firma, která Vám po domluvě zrealizuje drátěné oplocení z naší firmy.


Existuje několik druhů drátěných plotů, které vám můžeme nabídnout. Naše působiště je zejména v Brně a okolí. Jsme schopni se o váš plot postarat od prvotního nacenění, až po zbourání starého plotu a instalace nového drátěného plotu na klíč. Klasické pletivo patří k nejpoužívanějšímu typu oplocení rodinných domů. Velmi často dodáváme toto pletivo do zemědělství pro.


Využijte naší atraktivní nabídky a navštivte sekci výprodej , kde najdete ploty, pletiva a příslušenství v časově omezeném výprodeji. Nyní za stavbu plotu výrazně ušetříte. Pro všechny nabízené drátěné ploty a oplocení nabízíme originální příslušenství.


Pro jednodušší napnutí a upevnění pletiva nabízíme víceúčelové a krepovací kleště – využití především k okrasnému oplocení. Přijedeme k vám, zaměříme, poradíme vám s výběrem ideálního řešení oplocení s ohledem na design, funkčnost a vaše finanční možnosti. Realizujeme ploty pro rodinné domy, průmyslové objekty i jiné objekty.


Jsme na trhu již let Vedle montáže plotů prodáváme ploty a oplocení na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky