čtvrtek 20. prosince 2018

Strunová sekačka s kolečky

Strunová sekačka Bosch nabízí jednoduchý systém s cívkou a dvojitou, automaticky navíjenou strunou. Snadná a ergonomická manipulace, nastavitelná. Výkonnější strunová sekačka s elektromotorem o příkonu 5W. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. Vybavena systémem E-Drive , který pomáhá udržet výkon na stejné úrovní i na trávě plné ranní rosy.

Systém prodlužování sekací struny Power Command vede k širším možnostem při sekání bez nutnosti pauzy. Provozovna - výdejní místo. Poradíme Vám co je potřeba udělat pro to, aby jste se vyhnuli problémům s jarním startem a ušetřili za zbytečné opravy, kterým můžete předejít. Pokud udržujete větší plochu zahrady, doporučujeme sekačku s vyšším výkonem.


Nízká hmotnost a možnost přenášení - Jednoduché přenášení a použití na nerovném povrchu nebo na strmém svahu. Funkční strunová sekačka s kolečky pro pohodlnější sekání. Zahrada - Zahrada Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat svůj obsah, analyzovat provoz, poskytovat inzerci a ochranu proti spamu, malwaru a neoprávněnému použití.


Technologie E-Drive představuje výkonný systém sečení s. Ideální strunová sekačka na divoké porosty a neudržované travnaté plochy, hmotnost kg.

Výhodou je praktický držák na kabel, který brání případnému zamotávání. Funkce Semi-Auto Feed hlídá vhodnou délku sekací struny a dle potřeby zajišťuje pravidelné odmotávání z cívky. Příkon elektromotoru je 2W. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


Systém pohonu E-Drive – Převodový systém s velkým momentem umožňuje rychlé sečení ploch s přerostlým trávníkem, aniž by docházelo k zablokování sekačky. Pokud má strunová sekačka výkon do 3W je vhodná pro úpravu okrasného trávníku. Co se týče záběru sekačky, tak čím vyšší záběr sekačka má, tím větší plochu je schopná posekat.


S individuální nastavením sklonu na hlavě strunové sekačky budou i těžko dostupná místa – např. Může být zvláště precizně posečena převislá tráva. Strunové sekačky mají otočnou hlavici o 1stupňů (podle modelů). Přitom se ohýbá jen jedno – strunová sekačka.


Poháněcí kolečko na hlavě přístroje. Sekačka je dodávána s kolečky. Akumulátorová strunová sekačka pro úpravu travnatých ploch bez omezení délkou prodlužky. Teleskopická hliníková tyč s nastavitelnou rukojetí. Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 5Premium (vyžínač ALKO) Přesné strunové sekání ve všech polohách.


Benzinová sekačka Inzerát byl odebran z oblíbených. Snadno ovladatelná strunová sekačka představuje praktický a oblíbený zahradní nástroj pro údržbu menších zatravněných ploch a dosečení okrajů kolem keřů nebo záhonků, kam už se s velkou rotační sekačkou není možné bezpečně dostat.

Základna s kolečky je velmi lehká a výborně se s ní manipuluje. Nenechte se mýlit relativně malými rozměry. Hotovi budete jedna dvě. Hračka je téměř identická s originálem.


Práce s ní je pohodlná, rychlá a přesná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky