úterý 18. prosince 2018

Dřevěné obložení fasády

Nabízíme dřevěné palubky v profilech diagonál, tatran, krátké pero nebo dlouhé pero - Softline. Dřevěný obklad fasády - prkna Rhombus (9) Fasády Rhombus nabízíme od šířek 68mm do 144mm. Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled.


Dřevo je oblíbeným přírodním materiálem a dokáže podtrhnout styl každého domu. Dřevěná fasáda dodá stavbě moderní šmrnc, vdechne jí osobité kouzlo a navíc má skvělé tepelně-izolační vlastnosti.

V dnešní době si můžeme dům obložit těmi nejkvalitnějšími dřevinami, jako je západní červený cedr, sibiřský modřín či tepelně upravená borovice. Pro obnovu krásy starších staveb je právě dřevo jedním z nejideálnějších materiálů. Zde vám ukážeme jak správně montovat fasádu z palubek a jak SECA palubky změní vzhled staré papundeklové vrátnice v rekreačním areálu Stříbrný rybník u Hradce Králové. Dřevěné obklady fasády, terasy a podlahy jsou bez povrchové úpravy.


Rezervaci modřínových fošen, dřevěných latí, dřevěné fasady a dalšího zboží provádíme pouze po složení zálohy minimálně z celkové částky na Vámi požadované zboží. Chcete mít stylovou, moderní fasádu, která má navíc perfektní tepelně a zvukově izolační vlastnosti? Potom jsou pro vás dřevěné fasády Pechar jasnou.


Nesrovnatelně lepší než dřevěné a plastové palubky, dřevoplastové obklady a jiné materiály s imitací dřeva jsou naše alubky z aludřeva.

Montáž dřevěné fasády je pro truhláře, tesaře nebo i zručného kutila vcelku jednoduchá věc. FASÁDY dřevěné Dřevo na fasádě otevírá kreativní možnosti ztvárnění domů, které lze s jinými materiály realizovat jen těžko. Dřevo má velmi dobré tepelně izolační vlastnosti a stavby se dřevem přináší úspory energie. Důležitý je především fakt, že nevytváří na stavbě neprodyšnou vrstvu, jako tomu je například u silikonové omítky.


Výborně však tepelně izoluje, takže náklady vynaložené na pořízení dřevěné fasády se postupem času vrátí v úspoře nákladů na vytápění objektu. Dřevěná fasáda navíc vytváří dojem, že se jedná o celodřevěnou stavbu a je šetrná k životnímu prostředí. Po obložení stěn se provede osazení nárožního hranolu, který zakryje spoj dvou na sebe kolmých obložených stěn. Hranol se uchytí nerezovými vruty do roštu.


Na závěr se provede kontrola celého díla. Na dřevěné fasády , které pravidelnou údržbu nevyžadují, se používají trvanlivější dřeviny, než je český smrk. Nejčastěji padne volba na sibiřský modřín.


Ten je velmi trvanlivou dřevinou a díky hustějším letokruhům se tolik nekroutí oproti modřínu, který byl vytěžený v České republice. Thermowood v profilu Z pro 3D design stěn a fasád. Na nízkoenergetické stavbě byl vyroben dřevěný rastr včetně.


Ve vícebarevných návrzích fasády bylo přáním klienta zachovat stávající obložení soklu a podpěrného sloupu z kamene. Mezi prkny jsou totiž malé (či větší) mezery, které zajišťují ještě lepší odvětrání. Pokud chcete dát svému domu nový kabát, který by jej měl ochránit před zimou a deštěm a zároveň vylepšit také jeho design, vsaďte na dřevěné.

Fotogalerie dřevěné fasády. Chata s dřevěnou fasádou. Naše veranda obložená palubkama. Dřevěné fasády Schaffránek added new photos to the albuDřevěná fasáda -Kanadský Cedr clear. Z obkladového řeziva Vám doporučujeme modřínové dřevo.


Obložení palubkami - zahradní chata. Vzhledově je velice hezké a díky svým vlastnostem patří k nejtrvanlivějším typům dřeva. V sortimentu naší firmy naleznete fasádní palubky různé tvrdosti a druhu dřeva, od smrku po sibiřský modřín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky