pátek 21. prosince 2018

Hubič komárů

BEPER VE7hubič komárů. UV-A trubka (neškodná pro lidi) Lze zavěsit. Výrobky italské značky Beper vynikají hezkým a poutavým provedením, a proto dobře zapadnou do Vaší domácnosti nebo kanceláře. Mezi produkty můžeme zařadit například malé domácí elektro spotřebiče a příslušenství. Skvělý hubič hmyzu a zejména komárů – absolutně tichý a 1 učinný.


Velmi vysoká kvalita materiálu i zpracování produktu! EXPEDICE ze skladu IHNED. Možnost vrácení peněz v případě nespokojenosti s produktem.


SOLAR 2solární lampa a hubič hmyzu Solární lampa s ultrafialovým světlem přivábí obtížný hmyz na elektrickou mřížku s vysokým napětím a hmyz usmrtí. Lampu lze použít i jako příruční LED svítilnu, lze nastavit stupně svícení (, a 1 svícení). Nedotýkejte se elektrické mřížky rukama nebo vodivými materiály.


Elektrický hubič hmyzu (ďalej len prístroj) má dobrú funkciu ochrany životného prostredia. Konštrukcia tohto prístroja hubiaci hmyz nepotrebuje žiadne pesticídy, prevoz je bez zápachu, netoxický, čistý a hygienický. Neznečisťuje životné prostredie ani neprodukuje škodlivé látky pre ľudské bytosti, zvierata a rastliny. Ardes AR6S16A je profi ekologický lapač hmyzu a komárů s elektrickou mřížkou × W, vhodné do prostoru do m2. Jedná se o nejúčinnější přístroj.


Ubisoft Recruitment Are you interested in working at one of the best entertainment companies in the world? At any point in time, Ubisoft has around 3positions open around the globe. As of this writing, there are over 3open positions in North Ameri.


SOLAR S2solární hubič hmyzu Solární lampa s ultrafialovým světlem přivábí obtížný hmyz na elektrickou mřížku s vysokým napětím a hmyz usmrtí. Prodám nový hubič komáru, much, hmyzu do zásuvky 220V. Bezpečný, rychlý a pohodlný způsob likvidace komárů, much či ovádů v domě nebo bytě.


Může sloužit i jako noční lampička. Lehce se čistí pomocí demontáží ochranné síťky. OKSS odpuzovač komárů se svítilnou elektronický odpuzovač bodavého hmyzu se svítilnou, ideální pro turistiku, stanování, rybaření. Vyzařuje ultrazvukový kmitočet, který odpuzuje komáry i jinou havěť , účinná plocha asi 3m čtvereční.


To by se hubič mohl i přiotrávit. Využít se dá pouze tehdy, kdy je napadení hmyzem příliš silné, nebo v případě, kdy odjíždíte na pár dní z domu. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Odpuzovače zvířat) Hodnocení produktu:. Bezchemický likvidátor komárů , smutnic a menšího hmyzu. Přístroj je napájen zapojením do elektrické zásuvky a je navržen pro maximální účinnost při minimální spotřebě elektrické energie.


Naši zákazníci jsou především. Lapač je též téměř nehlučný. Vábnička a účinný hubič komárů.


Ultrafialová žárovka vydává jemné, dekorativní a spánek navozující světlo, díky tomu můžete mít hubič komárů zapnutý po celou noc, aniž by vás rušil při spánku. Hubič hmyzu JETT MK-002UF. CHtěla bych se Vás zeptat,jaký máte názor na výrobky pro hubení komárů do zásuvek,výrobce uvádí ,že je bezpečný při větrání pro domácí. Elektronický lapač hmyzu GBubble využívá světlo s ultrafialovými paprsky.


Přelepte všechny ostré hrany okna, pokud je přístroj zapojen v elektrické zásuvce. Připojení lapače probíhá skrze žárovkovou objímku E27. Gelingt es euch, die Bedürfnisse eures Volkes zu bedienen, so wird der Erfolg auch euer sein.


Na stránkách užíváme cookies třetích stran ke zdokonalování našich služeb. Užíváním stránek s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky